150. Derbi - reakcije iz Zvezde: Mogao je i Partizan da pobjedi!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je utakmica s Partizanom danas bila "izvanredna". Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira izjavio je da je njegova ekipa izdržala veliki pritisak i slavila protiv Partizana u 150. večitom derbiju.

Fudbal 27.02.2016 | 23:30
150. Derbi - reakcije iz Zvezde: Mogao je i Partizan da pobjedi!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u jubilarnom 150. derbiju odigranom na stadionu u Humskoj 1.

Božović je dodao da su oba tima mogla na kraju da pobede.

"Mislim da je utakmica bila izvanredna. Jakog tempa, sa mnogo šansi sa obe strane. Mislim da je derbi bio lep za gledaoce. Zadovoljan sam igrom svog tima, bilo je dobrih momenata. Partizan je mogao da pobedi, a pobedili smo mi. Derbi opravdao očekivanja", rekao je Božović televiziji Arena.

Ekipa koju sa klupe predvodi Miodrag ’Grof’ Božović nastavila je da ispisuje nove stranice istorije 21. uzastopnim trijumfom u šampionatu, čime je pobegla na 27 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac iz Čačka.

’Crno-beli’ su ostali na šestoj poziciji sa čak 32 boda manje od najvećeg rivala – 36.

"Ovo je derbi. Derbi je svetinja srpskog fudbala", rekao je Božović.

Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira izjavio je da je njegova ekipa izdržala veliki pritisak i slavila protiv Partizana u 150. večitom derbiju.

Jedan od heroja bio je najbolji igrač ekipe – Portugalac je odlično ispratio napad Srnića po desnoj strani i u 32. minutu glavom zatresao mrežu Šaranova.

"Teška utakmica kako smo i očekivali. Mirno smo odigrali i sa igračem manje i izdržali veliki pritisak. Najbitnije da je utakmica prošla bez incidenata", rekao je Vijeira, koji je dao treći pogodak u večitim derbijima.

Trener ’crveno-belih’ Miodrag Božović rekao je i da je Partizan mogao da slavi, dok je njegov kolega s druge strane Ivan Tomić bio vidno nezadovoljan suđenjem.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoran

28.02.2016 09:53

U Srbiji -32 kakvo je vreme u Srpskoj.

ODGOVORITE