Видео - ЕЛ Топ 10: Доминација Милера и Радуљино куцање!

Крилни центар Црвене звезде Квинси Милер још једном се нашао међу Топ 10 потеза кола Евролиге, а овога пута отвара и затвара видео сјајним куцањем и блокадом.

Кошарка 27.02.2016 | 23:00
Видео - ЕЛ Топ 10: Доминација Милера и Радуљино куцање!

Американац је поново био најзасљужнији за тријумф свог тима, над Анадолу Ефесом, а његово куцање у стилу легендарног Карла Мелоуна налази се на десетом месту.

Ипак, потез вечери љубимац Звездаша извео је у самом финишу деонице, када је феноменално сачекао и залепио Алекса Тајаса за ерупцију одушевљења у вршачкој хали Миленијум.

Међу десет најатрактивнијих потеза кола налази се и онај српског репрезентативца из редова Панатинаикоса Мирослава Радуљице – који је одлично 'окренуо' Екпеа Удоа и затим закуцао на други обруч.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Реално

28.02.2016 00:41

Молио бих аутора овог текста да свима који нешто знају о кошарци преведе израз "куцање", пошто такав израз не постоји у кошаркашком ријечнику! Ако је мислио на "закуцавање", требао је написати исправно, а не понашати се и коментарисати језиком улице, јер ипак ради у медијима... Или нам је и ово доказ да имамо "уличарско новинарство"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

''Аутор''

28.02.2016 12:39

Ти си вјероватно разумијеш у кошарку као Марица у......! И вјероватно не разликујеш кошарку од ватерпола, одбојке или чега већ?! Ово ''куцање'' које теби смета је одомаћен жаргонски израз у самој кошарци и међу кошаркашима, тако да, ако немаш шта паметно да кажеш, у овом случају напишеш - боље ти је да ћутиш и држиш се онога у шта се разумијеш! Ако се уопште у нешто разумијеш...?!