Video - EL Top 10: Dominacija Milera i Raduljino kucanje!

Krilni centar Crvene zvezde Kvinsi Miler još jednom se našao među Top 10 poteza kola Evrolige, a ovoga puta otvara i zatvara video sjajnim kucanjem i blokadom.

Košarka 27.02.2016 | 23:00
Video - EL Top 10: Dominacija Milera i Raduljino kucanje!

Amerikanac je ponovo bio najzasljužniji za trijumf svog tima, nad Anadolu Efesom, a njegovo kucanje u stilu legendarnog Karla Melouna nalazi se na desetom mestu.

Ipak, potez večeri ljubimac Zvezdaša izveo je u samom finišu deonice, kada je fenomenalno sačekao i zalepio Aleksa Tajasa za erupciju oduševljenja u vršačkoj hali Milenijum.

Među deset najatraktivnijih poteza kola nalazi se i onaj srpskog reprezentativca iz redova Panatinaikosa Miroslava Raduljice – koji je odlično 'okrenuo' Ekpea Udoa i zatim zakucao na drugi obruč.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Realno

28.02.2016 00:41

Molio bih autora ovog teksta da svima koji nešto znaju o košarci prevede izraz "kucanje", pošto takav izraz ne postoji u košarkaškom riječniku! Ako je mislio na "zakucavanje", trebao je napisati ispravno, a ne ponašati se i komentarisati jezikom ulice, jer ipak radi u medijima... Ili nam je i ovo dokaz da imamo "uličarsko novinarstvo"...

ODGOVORITE
Name

''Autor''

28.02.2016 12:39

Ti si vjerovatno razumiješ u košarku kao Marica u......! I vjerovatno ne razlikuješ košarku od vaterpola, odbojke ili čega već?! Ovo ''kucanje'' koje tebi smeta je odomaćen žargonski izraz u samoj košarci i među košarkašima, tako da, ako nemaš šta pametno da kažeš, u ovom slučaju napišeš - bolje ti je da ćutiš i držiš se onoga u šta se razumiješ! Ako se uopšte u nešto razumiješ...?!