Цецин отац саслушан због пријетњи

Раде Јовановић, отац моделсице и учеснице фарме Цеце Јовановић саслушан је у полицијској станице послије пријетњи да ће ући колима на имање и да ће пјевачицу Сашку Каран тући док не помодри.

Србија 27.02.2016 | 17:50
Цецин отац саслушан због пријетњи

Јовановић је за Курир испричао да је он звао полицију због како је рекао, насиља над кћерком, али му је у МУП-у речено да на фарми постоји обезбјеђење задужено за спрјечавање насиља.

"Испитивали су ме да ли сам озбиљно мислио када сам пријетио Сашки Каран и да ли сам у стању то да учиним. Имам породицу и једини доносим новац у кућу, тако да нисам могао да се играм са животом. Донијето је рјешење да сам саслушан и да сам у тренутку бијеса све то изговорио. Сашка мора да лети из ријалитија, велико је зло и опасност за све учеснике", изјавио је између осталог Јовановић.

Извор: Прес РС

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

грго

27.02.2016 17:23

Јој Србијо докле цес овако,Зар бас морас да диес до дна.Има ли одговорних младих људи у тој дрзави да прекину ову смијурију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

27.02.2016 23:22

СРБИЈА СЕ НАЛАЗИ НА ПУТУ СВОЈЕ ПРОПАСТИ. МОРАЛНИ ПАД У НАРОДУ ТОЛИКО ЈЕ ВЕЛИК ДА ЗБОГ ТОГА СРБИЈИ НЕМА ОПСТАНКА. СРБИЈА АКО ПРОДУЗИ ДАЉЕ ДА ИДЕ ПУТЕМ НЕМОРАЛА КАО ДО САДА РАСПАСТИ ЦЕ СЕ САМА ОД СЕБЕ ПОД ПРИТИСКОМ МОРАЛНО ЗДРАВИЈИ НАРОДА!

Name

нико

27.02.2016 17:25

Одусевљени смо овом информацијом,кога бре брига за стоком на имању.

ОДГОВОРИТЕ