Cecin otac saslušan zbog prijetnji

Rade Jovanović, otac modelsice i učesnice farme Cece Jovanović saslušan je u policijskoj stanice poslije prijetnji da će ući kolima na imanje i da će pjevačicu Sašku Karan tući dok ne pomodri.

Srbija 27.02.2016 | 17:50
Cecin otac saslušan zbog prijetnji

Jovanović je za Kurir ispričao da je on zvao policiju zbog kako je rekao, nasilja nad kćerkom, ali mu je u MUP-u rečeno da na farmi postoji obezbjeđenje zaduženo za sprječavanje nasilja.

"Ispitivali su me da li sam ozbiljno mislio kada sam prijetio Saški Karan i da li sam u stanju to da učinim. Imam porodicu i jedini donosim novac u kuću, tako da nisam mogao da se igram sa životom. Donijeto je rješenje da sam saslušan i da sam u trenutku bijesa sve to izgovorio. Saška mora da leti iz rijalitija, veliko je zlo i opasnost za sve učesnike", izjavio je između ostalog Jovanović.

Izvor: Pres RS

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

grgo

27.02.2016 18:23

Joj Srbijo dokle ces ovako,Zar bas moras da dies do dna.Ima li odgovornih mladih ljudi u toj drzavi da prekinu ovu smijuriju.

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

28.02.2016 00:22

SRBIJA SE NALAZI NA PUTU SVOJE PROPASTI. MORALNI PAD U NARODU TOLIKO JE VELIK DA ZBOG TOGA SRBIJI NEMA OPSTANKA. SRBIJA AKO PRODUZI DALJE DA IDE PUTEM NEMORALA KAO DO SADA RASPASTI CE SE SAMA OD SEBE POD PRITISKOM MORALNO ZDRAVIJI NARODA!

Name

niko

27.02.2016 18:25

Odusevljeni smo ovom informacijom,koga bre briga za stokom na imanju.

ODGOVORITE