Лисице ''вребају'' и зову Франческа Тотија!

Не поштују те у твојој кући, дођи у Лестер! Током каријере Принц Рима је одбио да буде члан Реалових Галактикоса, а сада би могао да покаже актуелној управи и тренеру колико су се огрешили о њега.

Фудбал 28.02.2016 | 12:40
Лисице ''вребају'' и зову Франческа Тотија!

Лисице имају лукав план за наредну сезону, а он се зове ангажовање Франческа Тотија у летњем прелазном року. Тренер Лестера Клаудио Ранијери жели да искористи непријатну ситуацију кроз коју је Принц Рима прошао у свом матичном клубу, па да легендарног фудбалера покуша да приволи у своје редове, пише Газета дело Спорт.

Тоти је разочаран третманом код Лучана Спалетија и већ је поручио да жели и даље редовно да игра, упркос чињеници што ће у септембру прославити 40. рођендан.

Лестер је апсолутни хит ове сезоне, не само у Енглеској већ и у комплетној Европи, заузима лидерску позицију у Премијер лиги, али би и сам пласман у Лигу шампиона представљао огроман успех за овај клуб.

Ранијери, али ни Тоти се о оваквој могућности нису изјашњавали, али нема да је дошло до неког контакта, макар преко посредника, пошто Газета сигурно не би узалудно пуштала овакву информацију.

До пре само неколико дана било је назамисливо да Принц Рима каријеру заврши ван свог родног града и у неком другом дресу осим Роминог. Током каријере одбио је да буде члан Реалових Галактикоса, а сада би могао да покаже актуелној управи и тренеру колико су се огрешили о њега.

Тотију уговор са Ромом истиче на крају сезоне, а нема сумње да богати Тајланђани неће штедети новац како би му обезбедили угодан боравак у Лестеру, па макар и на једну сезону.

Коментари / 0

Оставите коментар