Lisice ''vrebaju'' i zovu Frančeska Totija!

Ne poštuju te u tvojoj kući, dođi u Lester! Tokom karijere Princ Rima je odbio da bude član Realovih Galaktikosa, a sada bi mogao da pokaže aktuelnoj upravi i treneru koliko su se ogrešili o njega.

Fudbal 28.02.2016 | 12:40
Lisice ''vrebaju'' i zovu Frančeska Totija!

Lisice imaju lukav plan za narednu sezonu, a on se zove angažovanje Frančeska Totija u letnjem prelaznom roku. Trener Lestera Klaudio Ranijeri želi da iskoristi neprijatnu situaciju kroz koju je Princ Rima prošao u svom matičnom klubu, pa da legendarnog fudbalera pokuša da privoli u svoje redove, piše Gazeta delo Sport.

Toti je razočaran tretmanom kod Lučana Spaletija i već je poručio da želi i dalje redovno da igra, uprkos činjenici što će u septembru proslaviti 40. rođendan.

Lester je apsolutni hit ove sezone, ne samo u Engleskoj već i u kompletnoj Evropi, zauzima lidersku poziciju u Premijer ligi, ali bi i sam plasman u Ligu šampiona predstavljao ogroman uspeh za ovaj klub.

Ranijeri, ali ni Toti se o ovakvoj mogućnosti nisu izjašnjavali, ali nema da je došlo do nekog kontakta, makar preko posrednika, pošto Gazeta sigurno ne bi uzaludno puštala ovakvu informaciju.

Do pre samo nekoliko dana bilo je nazamislivo da Princ Rima karijeru završi van svog rodnog grada i u nekom drugom dresu osim Rominog. Tokom karijere odbio je da bude član Realovih Galaktikosa, a sada bi mogao da pokaže aktuelnoj upravi i treneru koliko su se ogrešili o njega.

Totiju ugovor sa Romom ističe na kraju sezone, a nema sumnje da bogati Tajlanđani neće štedeti novac kako bi mu obezbedili ugodan boravak u Lesteru, pa makar i na jednu sezonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar