Спрема се шоу-тајм у Лондону! Златан стиже у Вест Хем?!

Како наводи Сан, челници Вест Хема спремили су за Ибрахимовића уговор са недељном платом од 152.000 евра, што би на годишњем нивоу износило 7.300.000 евра!

Фудбал 28.02.2016 | 12:00
Спрема се шоу-тајм у Лондону! Златан стиже у Вест Хем?!

Фудбалски клуб Вест Хем спрема се да се на лето пресели на Олимпијски стадиона, а управа Чекићара жели да привуче што више навијача довођењем неке светске мега звезде. А како преноси најтиражнији острвски таблоид Сан, избор је пао ни мање ни више него на Златана Ибрахимовића.

Шведски нападач ионако је претходних месеци више пута најавио могућност одласка из Пари Сен Жермена, екипа у коју је дошао у лето 2012. године.

Како наводи Сан, челници Вест Хема спремили су за Ибрахимовића уговор са недељном платом од 152.000 евра, што би на годишњем нивоу износило 7.300.000 евра.

Наравно, како то обично бива када су овакве звезде у питању, ради се о основној заради, која би била увећана разним бонусима за голове и добре резултате.

Ибрахимовић није први нападач из француске Лиге 1 који се налази на листи жеља Вест Хема. У тефтеру тренера Славена Билића од раније је и Миши Бачуај из Марсеља.

Истовремено, долазак једног од поменуте двојице нападач аутоматски значи и да ће Енди Керол напустити Вест Хем.

Коментари / 0

Оставите коментар