Sprema se šou-tajm u Londonu! Zlatan stiže u Vest Hem?!

Kako navodi San, čelnici Vest Hema spremili su za Ibrahimovića ugovor sa nedeljnom platom od 152.000 evra, što bi na godišnjem nivou iznosilo 7.300.000 evra!

Fudbal 28.02.2016 | 12:00
Sprema se šou-tajm u Londonu! Zlatan stiže u Vest Hem?!

Fudbalski klub Vest Hem sprema se da se na leto preseli na Olimpijski stadiona, a uprava Čekićara želi da privuče što više navijača dovođenjem neke svetske mega zvezde. A kako prenosi najtiražniji ostrvski tabloid San, izbor je pao ni manje ni više nego na Zlatana Ibrahimovića.

Švedski napadač ionako je prethodnih meseci više puta najavio mogućnost odlaska iz Pari Sen Žermena, ekipa u koju je došao u leto 2012. godine.

Kako navodi San, čelnici Vest Hema spremili su za Ibrahimovića ugovor sa nedeljnom platom od 152.000 evra, što bi na godišnjem nivou iznosilo 7.300.000 evra.

Naravno, kako to obično biva kada su ovakve zvezde u pitanju, radi se o osnovnoj zaradi, koja bi bila uvećana raznim bonusima za golove i dobre rezultate.

Ibrahimović nije prvi napadač iz francuske Lige 1 koji se nalazi na listi želja Vest Hema. U tefteru trenera Slavena Bilića od ranije je i Miši Bačuaj iz Marselja.

Istovremeno, dolazak jednog od pomenute dvojice napadač automatski znači i da će Endi Kerol napustiti Vest Hem.

Komentari / 0

Ostavite komentar