Угљевик: Награда најбољем спортисти

Маратонцу Младену Стевановићу вечерас је додијељена награда за најуспјешнијег спортисту Угљевика за 2015. годину.

Република Српска 26.02.2016 | 21:30
Угљевик: Награда најбољем спортисти

На свечаној додјели награда, Стевановић је захвалио свима који подржавају спорт на подручју ове подмајевичке општине.

Стевановић је прошлогодишњи побједник трке на београдској Ади Циганлији, освојио је треће мјесто на маратону у Новом Саду, док је на Београдском маратону заузео 21. мјесто међу 5.500 тркача.

Маратонац већ пет година у Угљевику води и "Школу спорта" чији је циљ да дјеца узраста од пет до 10 година кроз игру и моторику заволе спорт и здрав стил живота.

На додјели награда најуспјешнијима, начелник општине Угљевик Василије Перић захвалио је свим спортистима за запажене резултате.

"Угљевик је мјесто спорта, а резултати су показатељ доброг рада спортиста који нам доносе радост и који на најбољи начин представљају Угљевик и Републику Српску", рекао је Перић.

Према његовим ријечима, из локалног буџета се за спорт годишње издваја 400.000 КМ.

Најуспјешнији спорски колектив је Женски кошаркашки клуб "Рудар спорт", а најупсјешнији тренер Зоран Шарчевић из Џудо клуба "Рудар".

Најуспјешнији спортски радник је Ђорђија Џувелековић из Фудбалског клуба "Рудар".

Титула најуспјешнијих спортиста у млађим категоријама припала је Милици Ватраљ из Одбојкашког клуба "Рудар" и фудбалеру клуба "Рудара".

Посебна признања додијељена су фитнес инструктору Игору Јевтићу за постигнуте резултате у фитнесу и бодибилдингу и Вањи Мићићу из Теквандо клуба "Волф".

Организатор 19. избора спортисте године је општина Угљевик.

Коментари / 0

Оставите коментар