Ранијери: Сљедећих пет мечева је кључно!

Менаџер Лестер Ситија Клаудио Ранијери сматра да ће следећих пет мечева бити кључно за његов тим у борби за титулу.

Фудбал 27.02.2016 | 16:00
Ранијери: Сљедећих пет мечева је кључно!

"Лисице" су прве 12 кола пре краја Премијер лиге са два бода више од Тотенхема и Арсенала.

У наредних пет кола Лестер има релативно лак распоред јер игра против Норича, Вест Бромвича, Вотфорда, Њукасла и Кристал Паласа.

"Мислим да је ово кључни тренутак за нас. Морамо се добро фокусирати на ових пет утакмица, а тек онда да размишљамо о коначном циљу", рекао је Ранијери.

Док ће Лестер бити релативно растерећен између мечева у Премијер лиги, његове ривале у борби за титулу међу којима је и Манчестер Сити очекују и Куп утакмице, као и наступи у Европи.

"Не мислим да нам то даје неку предност, али навијам за њих у Европи. Што више побеђују више ће играти, што ће свакако бити боље за нас. То би могла да буде прилика коју би требало да искористимо", истакао је Ранијери.

Први следећи испит за његов тим је Норич Сити који је на граници зоне испадања са 24 бода из 26 утакмица, а без победе већ шест кола.

"Дуел с Норичем ће бити много тежа битка него са Арсеналом. Моји играчи су свежи и спремни за борбу. Желим да их видим бесне због начина на који смо изгубили од Арсенала у последњем минуту", закљчио је Ранијери.

Лестер до краја сезоне: Норич, ВБА, Вотфорд, Њукасл, Кристал Палас, Саутемптон, Сандерленд, Вест Хем, Свонси, М. Јунајтед, Евертон, Челси

Коментари / 0

Оставите коментар