Ranijeri: Sljedećih pet mečeva je ključno!

Menadžer Lester Sitija Klaudio Ranijeri smatra da će sledećih pet mečeva biti ključno za njegov tim u borbi za titulu.

Fudbal 27.02.2016 | 16:00
Ranijeri: Sljedećih pet mečeva je ključno!

"Lisice" su prve 12 kola pre kraja Premijer lige sa dva boda više od Totenhema i Arsenala.

U narednih pet kola Lester ima relativno lak raspored jer igra protiv Noriča, Vest Bromviča, Votforda, Njukasla i Kristal Palasa.

"Mislim da je ovo ključni trenutak za nas. Moramo se dobro fokusirati na ovih pet utakmica, a tek onda da razmišljamo o konačnom cilju", rekao je Ranijeri.

Dok će Lester biti relativno rasterećen između mečeva u Premijer ligi, njegove rivale u borbi za titulu među kojima je i Mančester Siti očekuju i Kup utakmice, kao i nastupi u Evropi.

"Ne mislim da nam to daje neku prednost, ali navijam za njih u Evropi. Što više pobeđuju više će igrati, što će svakako biti bolje za nas. To bi mogla da bude prilika koju bi trebalo da iskoristimo", istakao je Ranijeri.

Prvi sledeći ispit za njegov tim je Norič Siti koji je na granici zone ispadanja sa 24 boda iz 26 utakmica, a bez pobede već šest kola.

"Duel s Noričem će biti mnogo teža bitka nego sa Arsenalom. Moji igrači su sveži i spremni za borbu. Želim da ih vidim besne zbog načina na koji smo izgubili od Arsenala u poslednjem minutu", zakljčio je Ranijeri.

Lester do kraja sezone: Norič, VBA, Votford, Njukasl, Kristal Palas, Sautempton, Sanderlend, Vest Hem, Svonsi, M. Junajted, Everton, Čelsi

Komentari / 0

Ostavite komentar