Човјек се запалио у центру Цазина

Сенад Бегић који већ четири дана протестује и штрајкује глађу у Цазину због нерада и неразумности општинског суда, данас се запалио.

Босна и Херцеговина 26.02.2016 | 14:48
Човјек се запалио у центру Цазина

Бегић, из мјеста Миострах у општини Цазин, данас је покушао да изврши самоубиство самозапаљивањем.

"Он је поставио мали шатор испред гимназије у центру Цазина и исказивао незадовољство радом судских институција. Он је најавио штрајк глађу. Данас у 13 сати полио се бензином и запалио. Грађани су угасили пламен на њему и тренутно се налази у Кантоналној болници у Бихаћу гдје му се указује помоћ", рекао је за Н1 Але Шиљдедић из МУП-а УСК.

"Пацијент је задобио опекотине на више дијелова тијела. Његово стање је стабилно, али ће бити примљен у болницу", потврдио је доктор Кудузовић за Н1 у Кантоналној болници у Бихаћу.

Бегић је према писању федералних медија ратни војни инвалид тзв. Армије БиХ и бивши логораш,  а већ извјесно вријеме води приватно-имовински судски спор, наводно, због легализације одређеног дијела земље.

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

26.02.2016 14:40

Како вријеме пролази само се питам како смо ( сви народи) себи дозволили да нас заваде и да нас натерају да се побијемо између себе. Сви против свих а Муслимани чак и међусобно. И још се питам како је могуће да је само ситна раја наје*ала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yy

26.02.2016 15:50

Како мислиш Муслимани међусобно,као да ових сукоба око имовине нема и код Срба и Хрвата?Само што је јадни човјек погријешио што је себе запалио,као да тој другој страни то нешто значи.Ништа им не значи док њи не такнеш

Name

Нема

26.02.2016 15:48

Каква времена долазе није ни цудно, боље да је запалио нацелников кабинет :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данас

26.02.2016 15:58

Људи кад тад ваља нама устанак дизати против власти.Непознајем човјека али се питам колика му је мука да сам себе запали. Ништа протести неће нам помоћи само устанак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

26.02.2016 16:34

Нема друге свеопсти устанак или цемо поцркати у овом узасу!УСТАНАК!!!!!!!!!!

Name

Синнy Боy

26.02.2016 17:46

YY, коментатисао сам чињеницу што је овај несретник ратни војни инвалид Армије Бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

26.02.2016 18:17

Овдје није битно јеси ли муслиман,православац или католик,зао ми је народа,људи рове по контењерима,вецина дјеце нема марку за кифлу у сколи,све због проклете власти коју сте сами бирали

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Пасха

28.02.2016 15:08

Али за добар мобилни телефон се има.

Name

ре yy

26.02.2016 20:07

Добро је мислио Синнy боy кад је написао ''Сви против свих а муслимани чак и међусобно.''Зар се управо у Аутономној области Крајина нису међусобно убијали припадници војске АО Крајина (Абдићевци) и тзв армије рбих.Невјешто покушаваш то пребацити на некакве имовинске спорове.Рат у БиХ је био као плеј офф, свако са сваким.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yy

26.02.2016 23:02

Добро.Сви са свима.Ал овај проблем је морао рјешити са оним ко му је проблем направио.Зашто би себе кажњавао за оно што му је учинио други,а очито да је то велики проблем,преко кога неће и не може прећи.

Name

За ре yy

28.02.2016 09:30

Цуј тзв. Армија БиХ, а војска САО Крајина није тзв? Па та тзв. Армија се одбранила од "од званих" јна, војске рс, војске србије, хв, хво, абдицеваца, а ове паравојне пљацкасе нецу ни да спомињем. Зато поздрав свим добрим људима и цасним ратницима свих наведених војска.

Name

Овако

26.02.2016 22:05

Нови систем (и) и мали цовјек. Они који као Бегиц су зивјели у доба СФРЈ гдје је цистацица одлуцивала у Радницком савјету да ли је директор лопов и ко ста ради теско прихватају нови окрутни капитализам који мрви све. Приоритет и интерес те немар за обоцног цовјека доминирају. Нема то пуно везе с религијом. Да додам, ја и мој брат смо спасени спаљивања јер нас отац је прије 40 година дао све свом брату. Ја видим нову буну против дахија. Топао поздрав свим Цазињанима гдје год да их је зивот одвео и искрена зеља да се несретни цовјек опорави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југословен!!!

27.02.2016 09:21

Вратите нам 70-те и 80-те, вратите нам Југославију и 29. Новембар, вратите нам врјеме гдје су људи исли у Фабрике, вратите нам Тита, његову власт и политику и неце бити овекве потребе за оваквим поступцима. . . Тезак је био пут да се све то сагради и створи. Сада само испастамо и презиремо сами себе без обзира које смо ми вјере и нацијоналности и мјеста (Града Дрзаве) у којем зивимо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуманиста

28.02.2016 04:31

Јадни цовјек.Ето докле нас је довела националистицка политика и криминал у друству.Назови политицари са све три стране без обзира којим странкама припадају у последмје двије и по деценије су не само унистили тј. покрали све нас него су нам одузелу и онај минимум људског достојанства и снаге за зивот. Наравно, они немају времена да ријесавају проблеме обицног цовјека.Они прво морају обезбједити себе, своју дјецу,унуцице, праунуцице и пра-праунуцице купујуци им виле у Турској,Србији,Аустрији,Италији и ко зна јос гдје , купујуци скупа аута,јахте идепонујуци с муком зарадени новац на рацуне сиром свијета.А ти народе гладуј, пати сто немас дати дјетету основно, гледај како ти расту дјеца без будуцности ,спаљивањем стити и оно сто имас и убијај се.Зар су нам толико испрали мозак да нико нема воље или храбрости да дигне овај народ на ноге .Друге нам нема.И ако се то ускоро не деси ово стање летаргицности, апатије, колективне депресије у овој биједи одрзаце се следецих најмање 50 година.Знаци следецих 50 година слусацемо како нас они други мрзе и како хоце да нас унисте, слусацемо како нам је уствари добро цак ста висе одлицно а ми цемо самоспаљивати из оцаја и молити Бога да нам дјеца зиве макар као ми сада јер њих цека јос горе.Зато народе на ноге па свак своју багру растјерати било организовано или спонтано али је крајње вријеме.Мајка сам и овако размисљам и говорим у име све дјеце и њихове будуцности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

28.02.2016 15:21

Према неким непровјереним информацијама, овај несрећник је водио спор око имовине са рођеним братом. Е сад се поставља питање, који је то систем толико крив ако се рођена браћа не могу договорити око имовине.

ОДГОВОРИТЕ