Након 18 година препознала кћерку

Жена из Јужноафричке Републике којој су украли бебу из породилишта након 18 година је препознала кћерку.

Свијет 25.02.2016 | 23:00
Након 18 година препознала кћерку

Целесте Нурсе (37) се на суду суочила са женом која јој је прије 19 година отела кћерку Зепханy из породилишта.

Испричила је на суду како јој је 1997. године док се налазила у породилишту бебу узела женска особа која је била одјевена као медицинска сестра.

Након тог догађаја, како је рекла, никада није престала да трага за својом кћерком.

"Никада нисам изгубила наду. Знала сам да је моје дијете тамо негдје и да ћу га наћи и да ће се вратити кући", рекла је Целесте.

Прије неколико година њена кћерка Цассидy, коју је родила након што јој је украдена Зепханy, похађала је школу с дјевојком која јој је била врло слична, а чак су постале и најбоље пријатељице јер су становале у близини.

Целесте је посумњала да би та дјевојка могла бити њена кћерка коју су украли из породилишта. Након тога су је позвали на ручак и питали је када је рођена.

Након што је прикупила довољно података о дјевојци, Целесте се обратила надлежним властима и тражила ДНК анализу која је прошле године показала да је та дјевојка заиста њена кћерка Зепханy.

Жена која се бринула о дјевојци на суду се бранила да је усвојила кћерку, јер није могла затруднити. На суду је казала да су јој прије усвајања новорођенчета рекли да се мајка одрекла бебе.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар