Nakon 18 godina prepoznala kćerku

Žena iz Južnoafričke Republike kojoj su ukrali bebu iz porodilišta nakon 18 godina je prepoznala kćerku.

Svijet 25.02.2016 | 23:00
Nakon 18 godina prepoznala kćerku

Celeste Nurse (37) se na sudu suočila sa ženom koja joj je prije 19 godina otela kćerku Zephany iz porodilišta.

Ispričila je na sudu kako joj je 1997. godine dok se nalazila u porodilištu bebu uzela ženska osoba koja je bila odjevena kao medicinska sestra.

Nakon tog događaja, kako je rekla, nikada nije prestala da traga za svojom kćerkom.

"Nikada nisam izgubila nadu. Znala sam da je moje dijete tamo negdje i da ću ga naći i da će se vratiti kući", rekla je Celeste.

Prije nekoliko godina njena kćerka Cassidy, koju je rodila nakon što joj je ukradena Zephany, pohađala je školu s djevojkom koja joj je bila vrlo slična, a čak su postale i najbolje prijateljice jer su stanovale u blizini.

Celeste je posumnjala da bi ta djevojka mogla biti njena kćerka koju su ukrali iz porodilišta. Nakon toga su je pozvali na ručak i pitali je kada je rođena.

Nakon što je prikupila dovoljno podataka o djevojci, Celeste se obratila nadležnim vlastima i tražila DNK analizu koja je prošle godine pokazala da je ta djevojka zaista njena kćerka Zephany.

Žena koja se brinula o djevojci na sudu se branila da je usvojila kćerku, jer nije mogla zatrudniti. Na sudu je kazala da su joj prije usvajanja novorođenčeta rekli da se majka odrekla bebe.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar