Дубаи: Багдатис чека Новака, а Кирјос Вавринку!

Маркос Багдатис савладао је четвртог носиоца Роберта Баутисту Агута са 7:5, 6:0 у четвртфиналу турнира из Серије 500 у Дубаију.

Тенис 25.02.2016 | 18:20
Дубаи: Багдатис чека Новака, а Кирјос Вавринку!

Кипранин је у одличној форми, ни у мечевима са Троицким и Поспишилом није изгубио ни сет, а сада га чека бољи из меча Ђоковић – Лопес.

У узбудљивом првом сету видели смо три брејка у низу пре него што је Багдатис на свој сервис искористио четврту сет лопту. Потом се игра Шпанца распала, па је Маркос без изгубљеног гема освојио други сет и дошао до победе за 96 минута игре.

Дерби четвртфинала играли су Ник Кирјос и Томаш Бердих, а Аустралијанац је славио са 6:4, 6:4 – други пут у две недеље Кирјос је добио Бердиха, и то поново без изгубљеног сета, као у Марсеју.

“Томаш је темељан у свему што ради, велики је професионалац и тешко је играти против њега. Искористио сам шансе које су ми се указале и задовољан сам тиме“, рекао је 20-годишњи Кирјос.

У полуфиналу Аустралијанац ће играти са Станом Вавринком први пут од прошлогодишњег инцидента у којем је Кирјос Швајцарцу упутио вулгарну увреду. Стан је са 2:0 савладао Филипа Колшрајбера.

Коментари / 0

Оставите коментар