Dubai: Bagdatis čeka Novaka, a Kirjos Vavrinku!

Markos Bagdatis savladao je četvrtog nosioca Roberta Bautistu Aguta sa 7:5, 6:0 u četvrtfinalu turnira iz Serije 500 u Dubaiju.

Tenis 25.02.2016 | 18:20
Dubai: Bagdatis čeka Novaka, a Kirjos Vavrinku!

Kipranin je u odličnoj formi, ni u mečevima sa Troickim i Pospišilom nije izgubio ni set, a sada ga čeka bolji iz meča Đoković – Lopes.

U uzbudljivom prvom setu videli smo tri brejka u nizu pre nego što je Bagdatis na svoj servis iskoristio četvrtu set loptu. Potom se igra Španca raspala, pa je Markos bez izgubljenog gema osvojio drugi set i došao do pobede za 96 minuta igre.

Derbi četvrtfinala igrali su Nik Kirjos i Tomaš Berdih, a Australijanac je slavio sa 6:4, 6:4 – drugi put u dve nedelje Kirjos je dobio Berdiha, i to ponovo bez izgubljenog seta, kao u Marseju.

“Tomaš je temeljan u svemu što radi, veliki je profesionalac i teško je igrati protiv njega. Iskoristio sam šanse koje su mi se ukazale i zadovoljan sam time“, rekao je 20-godišnji Kirjos.

U polufinalu Australijanac će igrati sa Stanom Vavrinkom prvi put od prošlogodišnjeg incidenta u kojem je Kirjos Švajcarcu uputio vulgarnu uvredu. Stan je sa 2:0 savladao Filipa Kolšrajbera.

Komentari / 0

Ostavite komentar