Власт скандалозно према општинама

Народни посланик и потпредсједник НДП-а Здравко Крсмановић рекао је данас у Вишеграду да ова општина на најбољи начин показује примјер скандалозног односа Владе Републике Српске према локалним заједницама.

Република Српска 25.02.2016 | 17:00
Власт скандалозно према општинама

„Стиче се утисак да владајући режим у Српској више воли Емира Кустурицу него све становнике Вишеграда, укључујући и дјецу погинулих бораца. Издвајања Хидроелектране „Вишеград“ за поједине спортске клубове по Бањалуци и по 30.000 К, а не издвајати за Борачку организацију у Вишеграду показује који је однос Владе према државним предузећима и ресурсима источног дијела Републике Српске“, додао је Крссмановић.

Крсмановић наводи да такво понашање владајуће стуктуре показује да је Савез за промјене одличан политички пројекат и да ће он као народни посланик учинити све да понижавање људи источног дијела Српске престане и да локалне заједнице добију третман који заслужују.

„Вишеград је сигурно примјер града који може бити огледало Републике Српске, а не да долазимо у позицију да људи, дјеца погинулих бораца штрајкују глађу пред Народном скупштином Републике Српске или парку "Младен Стојановић", пред зградом Владе, а да се не добије адекватан одговор зашто је то тако", закључио је потпредсједник НДП-а.

Начелник општине Вишеград Славиша Мишковић рекао је да је са Крсмановићем разговарао о политичкој ситуацији у Српској и утицају о смањењу пореза на додатну вриједност локалним заједницама. „Посебно је било говора о заједничком наступу Савеза за промјене на предстојећим локаним изборима", истакао је Мишковић.

Са Крсмановићем је састанак одржало и руководство општинског одбора НДП-а у Вишеграду.

Погледајте прилог из Дневника 1 БН ТВ:

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

милутин

25.02.2016 16:16

Коме це Крсмановиц прицати о било цему , па док је био нацелник Фоце радио ста је хтио горе него и један диктатор .До те мјере је зулум чинио да су се СДС и СНСД у Фоци удрузили да га скину с власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

25.02.2016 16:29

Свака цаст а видили смо оног преваранта сто страјкује како је преварио јавност

Name

скрбо

25.02.2016 16:29

Исток ради а запад се гради! Колико природних богатстава на тако малом подруцју а веце сиротиње! Битно је да има за Игокеу, аутопут купрес,хеј! А од Фоце до Сцепан поља макадам, хеј људи! Питам гдје су смјестене термоелектеане, хидроелектране, семберија, вецина сумског богатсва, рудници боксита,угља,цинка,глиница фабрика пара... Све на истоку! Ал аутопут за купрес хоце!

Name

Лав

25.02.2016 16:55

За веселог Милутина,ако ниси знао њих је ујединила хидроелектрана у Миљрвини,добили предсједници опстинскох одбора сдс и снсд по сто хиљда марака,сипа вец истразује!

Name

с.м.

25.02.2016 17:13

у и.илидзи и н.сарајево сем кафица и кладионица ниста друго нема. да није федералног сарајева да народ тамо не ради,јос веци јад и биједа.да ли су се борци борили да сада раде у сарајеву из ког су отисли најгоре послове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

25.02.2016 17:33

Вјечита српска бољка. Неслога. На жалост овдје ће се морати убрзо нешто догодити, милом или силом. Нека они објесе законе и приоритете мачку о реп. Ова црвена банда све одвуче у Крајину али би им се могао заврнути вентил. Видјели би онда како се ко развија наравно ако разни Крсмановићи не буду на власти и гурали општине у велики минус гдје су били градоначелници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стив

25.02.2016 18:31

Ако је и у један град улагано то је Вишеград......

ОДГОВОРИТЕ
Name

гамбит

26.02.2016 12:37

Човјек мутан ко ријека после кисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аутобуска

26.02.2016 13:33

Чија је у Фочи и ко је у њој директор.Чији су станови у дољњем пољу.Ко је за свог мандата градио помоћу своје фирме хг инжињеринг.Дотични

ОДГОВОРИТЕ