Познат ''први удварач'' за Синишу Михајловића ако напусти Милан!

Србин и даље није сигуран на клупи Росонера за следећу сезону, а нови послодавци су спремни!

Фудбал 28.02.2016 | 14:40
Познат ''први удварач'' за Синишу Михајловића ако напусти Милан!

У зависности од расплета сезоне и Милановог пласмана, зависиће и судбина Синише Михајловића. Иако има уговор на још годину дана, Србин још није потврђен као решење на клупи Росонера за наредну сезону. Берлускони је више пута изаржавао сумње у Михајловићев рад постављањем разних услова, а и српски стручњак полако губи стрпљење и рекао је да ће и од његове воље зависити да ли остаје у Милану.

Ако Милан не достигне трећу позицију на табели и не обезбеди квалификације за Лигу шампиона, врло је вероватно да ће са Михајловићем бити раскинута сарадња. Међутим, неће морати да чека дуго на посао. Процурило је и име првог кандидата који би радо поверио Михајловићу диригентску палицу у руке.

Наиме, према сазнањима италијанских ТВ станица Скај Спорт и Медијасет, Торинов председник Урбано Каиро је означио Миху као прву жељу да замени искусног Ђампјера Вентуру који готово сигурно одлази са клупе Бикова на крају сезоне. У игри су још Гасперини из Ђенове и Еузебио Ди Франческо из Сасуола.

Такође, Ди Франческо се помиње и као наследник Михајловића у Милану. Руководство Росонера спрема решење у случају да Михајловић оде, а поред Ди Франческа, остале жеље су Миланова играчка легенда Роберто Донадони из Болоње и Севиљин стратег Унаи Емери. У том трилингу треба тражити име Михајловићевог наследника...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

босанац

28.02.2016 16:26

Миха је више него добар тренер какве просјечне играче има

ОДГОВОРИТЕ