Poznat ''prvi udvarač'' za Sinišu Mihajlovića ako napusti Milan!

Srbin i dalje nije siguran na klupi Rosonera za sledeću sezonu, a novi poslodavci su spremni!

Fudbal 28.02.2016 | 14:40
Poznat ''prvi udvarač'' za Sinišu Mihajlovića ako napusti Milan!

U zavisnosti od raspleta sezone i Milanovog plasmana, zavisiće i sudbina Siniše Mihajlovića. Iako ima ugovor na još godinu dana, Srbin još nije potvrđen kao rešenje na klupi Rosonera za narednu sezonu. Berluskoni je više puta izaržavao sumnje u Mihajlovićev rad postavljanjem raznih uslova, a i srpski stručnjak polako gubi strpljenje i rekao je da će i od njegove volje zavisiti da li ostaje u Milanu.

Ako Milan ne dostigne treću poziciju na tabeli i ne obezbedi kvalifikacije za Ligu šampiona, vrlo je verovatno da će sa Mihajlovićem biti raskinuta saradnja. Međutim, neće morati da čeka dugo na posao. Procurilo je i ime prvog kandidata koji bi rado poverio Mihajloviću dirigentsku palicu u ruke.

Naime, prema saznanjima italijanskih TV stanica Skaj Sport i Medijaset, Torinov predsednik Urbano Kairo je označio Mihu kao prvu želju da zameni iskusnog Đampjera Venturu koji gotovo sigurno odlazi sa klupe Bikova na kraju sezone. U igri su još Gasperini iz Đenove i Euzebio Di Frančesko iz Sasuola.

Takođe, Di Frančesko se pominje i kao naslednik Mihajlovića u Milanu. Rukovodstvo Rosonera sprema rešenje u slučaju da Mihajlović ode, a pored Di Frančeska, ostale želje su Milanova igračka legenda Roberto Donadoni iz Bolonje i Seviljin strateg Unai Emeri. U tom trilingu treba tražiti ime Mihajlovićevog naslednika...

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bosanac

28.02.2016 16:26

Miha je više nego dobar trener kakve prosječne igrače ima

ODGOVORITE