Видео - Дубаи: Новак опрезан, Лопес призива Њујорк!

Новак Ђоковић мало пре 18 часова требало би са Фелисијаном Лопесом да игра меч четвртфинала турнира из Серије 500 у Дубаију.

Тенис 25.02.2016 | 15:00
Видео - Дубаи: Новак опрезан, Лопес призива Њујорк!

Новак је Лопеса савладао у свих седам међусобних окршаја, а се прошле године састали су у четвртфиналу УС опена, када је српски тенисер славио са 3-1, и потом у Шангају (6:2, 6:3).

“Знам да он воли да игра овде, услови му одговарају. Користи много слајса, овде лопта иде брзо кроз ваздух и мора брзо да се реагује, поготово против некога као што је Фелисијано, ко много иде напред. Надам се да ћу подићи ниво игре“, рекао је Ђоковић, који је у среду остварио 700. тријумф у каријери.

Искусни Шпанац неће се предати и жели да намучи Новака.

“Надам се да ћу одиграти добро и да ће бити велика борба. За мене је ово велика прилика, сваки дан тренирам вредно како бих играо мечеве попут овог. Радујем се том дуелу, прошле године сам на УС опену против њега играо можда и најбоље у каријети. Био је густ меч, имао сам брејк шансе у четвртом сету, али је он био сјајан у тај брејку. После ме је у Шангају лако савладао“, каже 34-годишњи Лопес.

Победник тог меча играће у полуфиналу са бољим из дуела Баутиста Агут – Багдатис. У преостала два четвртфинала састају се Бердих – Кирјос и Колшрајбер – Вавринка.

Коментари / 0

Оставите коментар