Video - Dubai: Novak oprezan, Lopes priziva Njujork!

Novak Đoković malo pre 18 časova trebalo bi sa Felisijanom Lopesom da igra meč četvrtfinala turnira iz Serije 500 u Dubaiju.

Tenis 25.02.2016 | 15:00
Video - Dubai: Novak oprezan, Lopes priziva Njujork!

Novak je Lopesa savladao u svih sedam međusobnih okršaja, a se prošle godine sastali su u četvrtfinalu US opena, kada je srpski teniser slavio sa 3-1, i potom u Šangaju (6:2, 6:3).

“Znam da on voli da igra ovde, uslovi mu odgovaraju. Koristi mnogo slajsa, ovde lopta ide brzo kroz vazduh i mora brzo da se reaguje, pogotovo protiv nekoga kao što je Felisijano, ko mnogo ide napred. Nadam se da ću podići nivo igre“, rekao je Đoković, koji je u sredu ostvario 700. trijumf u karijeri.

Iskusni Španac neće se predati i želi da namuči Novaka.

“Nadam se da ću odigrati dobro i da će biti velika borba. Za mene je ovo velika prilika, svaki dan treniram vredno kako bih igrao mečeve poput ovog. Radujem se tom duelu, prošle godine sam na US openu protiv njega igrao možda i najbolje u karijeti. Bio je gust meč, imao sam brejk šanse u četvrtom setu, ali je on bio sjajan u taj brejku. Posle me je u Šangaju lako savladao“, kaže 34-godišnji Lopes.

Pobednik tog meča igraće u polufinalu sa boljim iz duela Bautista Agut – Bagdatis. U preostala dva četvrtfinala sastaju se Berdih – Kirjos i Kolšrajber – Vavrinka.

Komentari / 0

Ostavite komentar