Два пута силовао сестру најбољег друга

Миодраг Васић (33) из села у околини Бољевца ухапшен је због сумње да је прошле седмице два пута силовао Л. С. (26) из истог места у њеној кући, док је њен брат спавао у другој соби!

Србија 25.02.2016 | 10:52
Два пута силовао сестру најбољег друга

Лекарским прегледом је утврђено да је девојка имала односе, али како незванично сазнајемо, није било повреда њеног интимног дела тела.

Осумњичени Васић је, како сазнајемо, признао да је имао сексуални однос с девојком, али је негирао да ју је силовао, већ да је све било уз њен пристанак.

"Миодраг је живео у Аустрији. Био је код бабе, али ју је малтретирао, давио и пљувао, па га је она избацила из куће", каже за „Блиц“ познаник породице.

Брат се једе

Брат силоване девојке сада се једе јер није поверовао у сестрину причу да ју је Васић силовао.

"Криво му је, хоће да искочи из коже! Не може да прежали! Примиш некога у кућу, прихватиш га, даш му да једе и спава, а он тако, силује ти сестру! Па пружи некоме помоћ! Страшно!" кажу мештани села у околини Бољевца.

Миодраг, иако има кућу у селу, тамо наводно није могао да се смести јер, како је тврдио, нема струје.

"У помоћ му је тада притекао најбољи друг С. С., брат силоване девојке. Понудио му је смештај. Већ прве вечери, у среду, Миодраг је то, благо речено, злоупотребио и силовао девојку док је њен брат спавао у другој соби. Девојци је ставио руку на уста и запретио јој да ће је убити уколико буде вриштала или ако се усуди да то некоме каже. Запретио је да ће је запалити, наудити и њој и њеном брату. Девојка је из страха ћутала, а он се сексуално иживљавао над њом", наставља причу наш саговорник.

Сутрадан је пак смогла храбрости да све исприча једној старијој познаници, која јој, међутим, није поверовала.

"Сва уплакана је отишла код комшија. Дрхтала је и испричала им све. Комшија је позвао њеног брата, али је он рекао да „не верује у те тврдње“. Девојка је цео дан провела код комшија, али се предвече вратила кући", додаје наш саговорник.

Чим се вратила кући, Миодраг је њеног брата послао у продавницу да му уплати кредит за мобилни телефон.

"Док је брат био ван куће, девојку је опет силовао и поново јој запретио да ће убити, запалити и њу и брата ако се усуди некоме да каже за то. После пола сата, девојка је сва уплакана дотрчала код суседа. Комшиница је одмах позвала полицију и патрола је дошла убрзо", наводи извор „Блица“.

Полиција је Васићу одредила притвор.

"Девојка је психички веома лоше и потребна јој је помоћ лекара. И пре овога ју је живот шамарао. Мајка јој је у болници, а брат је био три месеца у Аустрији да заради неки динар јер овде посла нема. Она је за то време била сама у кући, а храну су јој доносили запослени из Центра за социјални рад. А поред све те беде, у којој је рођена и у којој живи, сада још и ово да је снађе" кажу мештани села.

Извор: Блиц

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

сања

25.02.2016 09:57

Боже сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

25.02.2016 10:09

Силовао му сестру док је он спавао у другој соби? И то у два наврата. Смијешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господин

25.02.2016 10:40

Ма да како да не два пута хахахаха што после првог пута није пријавила

ОДГОВОРИТЕ
Name

нереално

25.02.2016 10:41

Силована а без повреда-тешко доказиво да није уз обострани пристанак.Био је у Аустрији вероватно је обећао да ће и њу водити у Аустрију па кад је рекао да иде без ње држ га за силовање.Да неко некога силује у једној а човјек спава у другој соби и не чује никакав звук то је немогуће сем ако није кома пијан био.Ово ми личи на ону стару народну ,,МОЛИМ ТЕ СИЛУЈ МЕ ДА НЕ ЧУЈЕ НИКО,,.Полиграф и то одмах све троје да видимо јел брат баш спаво и тобож ништа није знао ил је и он саучесник коме је обећано у Аустрији да му нађе посао а да му овај среди сестру за њега-сви су овде сумљиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еди

25.02.2016 11:52

Који сте ви(коментатори) БОЛЕСНИЦИ ТО ВИСЕ НИЈЕ НОРМАЛНО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУЛЕ НС

25.02.2016 12:07

МА УСТРОИТЕ ТО ОДМАХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.02.2016 15:37

Дали је брат од ове силоване глув

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биби

25.02.2016 20:57

Ала овај "нереално" направи филм бем ти па јесте ли ви нормални!! Процитајте текст!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Божо

26.02.2016 08:55

Читам коментаре и не могу да докучим како људи износе закључке брзо...Рецимо у многим ситуацијама где је лаж очигледна, лицемерје је огромно и хуманост масовна односно масовно сажаљевање... И ја сам ту препознавао неистину...а овдје ја препознајем истину, али мој закључак јесте да ова прича није комплетна него би с езаклео д а се силовање десило а да је брат за то знао. Смем д а се опкладим чак. Брат је добио новац да ћути и да прода сестру. То је више него очигледно, је ркао није јој веровао , а онд а је опет оставио на самоо с њим,а није јој веровао и није ни комшијама веровао... Она је силована а брат је саучесник 100%

ОДГОВОРИТЕ