Dva puta silovao sestru najboljeg druga

Miodrag Vasić (33) iz sela u okolini Boljevca uhapšen je zbog sumnje da je prošle sedmice dva puta silovao L. S. (26) iz istog mesta u njenoj kući, dok je njen brat spavao u drugoj sobi!

Srbija 25.02.2016 | 10:52
Dva puta silovao sestru najboljeg druga

Lekarskim pregledom je utvrđeno da je devojka imala odnose, ali kako nezvanično saznajemo, nije bilo povreda njenog intimnog dela tela.

Osumnjičeni Vasić je, kako saznajemo, priznao da je imao seksualni odnos s devojkom, ali je negirao da ju je silovao, već da je sve bilo uz njen pristanak.

"Miodrag je živeo u Austriji. Bio je kod babe, ali ju je maltretirao, davio i pljuvao, pa ga je ona izbacila iz kuće", kaže za „Blic“ poznanik porodice.

Brat se jede

Brat silovane devojke sada se jede jer nije poverovao u sestrinu priču da ju je Vasić silovao.

"Krivo mu je, hoće da iskoči iz kože! Ne može da prežali! Primiš nekoga u kuću, prihvatiš ga, daš mu da jede i spava, a on tako, siluje ti sestru! Pa pruži nekome pomoć! Strašno!" kažu meštani sela u okolini Boljevca.

Miodrag, iako ima kuću u selu, tamo navodno nije mogao da se smesti jer, kako je tvrdio, nema struje.

"U pomoć mu je tada pritekao najbolji drug S. S., brat silovane devojke. Ponudio mu je smeštaj. Već prve večeri, u sredu, Miodrag je to, blago rečeno, zloupotrebio i silovao devojku dok je njen brat spavao u drugoj sobi. Devojci je stavio ruku na usta i zapretio joj da će je ubiti ukoliko bude vrištala ili ako se usudi da to nekome kaže. Zapretio je da će je zapaliti, nauditi i njoj i njenom bratu. Devojka je iz straha ćutala, a on se seksualno iživljavao nad njom", nastavlja priču naš sagovornik.

Sutradan je pak smogla hrabrosti da sve ispriča jednoj starijoj poznanici, koja joj, međutim, nije poverovala.

"Sva uplakana je otišla kod komšija. Drhtala je i ispričala im sve. Komšija je pozvao njenog brata, ali je on rekao da „ne veruje u te tvrdnje“. Devojka je ceo dan provela kod komšija, ali se predveče vratila kući", dodaje naš sagovornik.

Čim se vratila kući, Miodrag je njenog brata poslao u prodavnicu da mu uplati kredit za mobilni telefon.

"Dok je brat bio van kuće, devojku je opet silovao i ponovo joj zapretio da će ubiti, zapaliti i nju i brata ako se usudi nekome da kaže za to. Posle pola sata, devojka je sva uplakana dotrčala kod suseda. Komšinica je odmah pozvala policiju i patrola je došla ubrzo", navodi izvor „Blica“.

Policija je Vasiću odredila pritvor.

"Devojka je psihički veoma loše i potrebna joj je pomoć lekara. I pre ovoga ju je život šamarao. Majka joj je u bolnici, a brat je bio tri meseca u Austriji da zaradi neki dinar jer ovde posla nema. Ona je za to vreme bila sama u kući, a hranu su joj donosili zaposleni iz Centra za socijalni rad. A pored sve te bede, u kojoj je rođena i u kojoj živi, sada još i ovo da je snađe" kažu meštani sela.

Izvor: Blic

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

sanja

25.02.2016 10:57

Bože sačuvaj

ODGOVORITE
Name

adženda

25.02.2016 11:09

Silovao mu sestru dok je on spavao u drugoj sobi? I to u dva navrata. Smiješno.

ODGOVORITE
Name

Gospodin

25.02.2016 11:40

Ma da kako da ne dva puta hahahaha što posle prvog puta nije prijavila

ODGOVORITE
Name

nerealno

25.02.2016 11:41

Silovana a bez povreda-teško dokazivo da nije uz obostrani pristanak.Bio je u Austriji verovatno je obećao da će i nju voditi u Austriju pa kad je rekao da ide bez nje drž ga za silovanje.Da neko nekoga siluje u jednoj a čovjek spava u drugoj sobi i ne čuje nikakav zvuk to je nemoguće sem ako nije koma pijan bio.Ovo mi liči na onu staru narodnu ,,MOLIM TE SILUJ ME DA NE ČUJE NIKO,,.Poligraf i to odmah sve troje da vidimo jel brat baš spavo i tobož ništa nije znao il je i on saučesnik kome je obećano u Austriji da mu nađe posao a da mu ovaj sredi sestru za njega-svi su ovde sumljivi.

ODGOVORITE
Name

edi

25.02.2016 12:52

Koji ste vi(komentatori) BOLESNICI TO VISE NIJE NORMALNO...

ODGOVORITE
Name

DULE NS

25.02.2016 13:07

MA USTROITE TO ODMAH

ODGOVORITE
Name

Md

25.02.2016 16:37

Dali je brat od ove silovane gluv

ODGOVORITE
Name

Bibi

25.02.2016 21:57

Ala ovaj "nerealno" napravi film bem ti pa jeste li vi normalni!! Procitajte tekst!!!!

ODGOVORITE
Name

Božo

26.02.2016 09:55

Čitam komentare i ne mogu da dokučim kako ljudi iznose zaključke brzo...Recimo u mnogim situacijama gde je laž očigledna, licemerje je ogromno i humanost masovna odnosno masovno sažaljevanje... I ja sam tu prepoznavao neistinu...a ovdje ja prepoznajem istinu, ali moj zaključak jeste da ova priča nije kompletna nego bi s ezakleo d a se silovanje desilo a da je brat za to znao. Smem d a se opkladim čak. Brat je dobio novac da ćuti i da proda sestru. To je više nego očigledno, je rkao nije joj verovao , a ond a je opet ostavio na samoo s njim,a nije joj verovao i nije ni komšijama verovao... Ona je silovana a brat je saučesnik 100%

ODGOVORITE