Жена лото милионера не жели да му се врати

Друга највећа Лото награда у историји отишла је у руке Герија Канингса (63) пензионисаног наставника историје. Цифра је невероватних 32 милона фунти, али ни то није довољно да би његова бивша жена пожелала да му се врати.

Занимљивости 25.02.2016 | 08:48
Жена лото милионера не жели да му се врати

Џени Браун, која је била у браку са Геријем пуних 25 година, каже да свом бившем мужу не завиди и да му се не би вратила чак ни због тако великог новца.

- Мој садашњи муж ме је питао да ли бих било вредно бити са њим у браку за 32 милиона долара. Не. Не завидим му и не очекујем ништа од њега – каже Џени и додаје да су и даље у добрим односима.

Џени и Гери развели су се пре 17 година. Данас су обоје у срећним браковима са другим људима.

Иако је у питању огромна награда, Гери није као што би се можда могло очекивати потрчао да је узме. Са својом другом женом у том тренутку реновирао је кућу, а и учинило им се да је паметније да сачекају мало пре него што подигну награду.

Гери је носио тикет у џепу недељу дана, док нису одлучили шта ће да раде са 32 милона долара.

- Знам да то звучи сулудо, али у том труку имали смо мајсторе у кући који су кречили. Планирали смо то годинама уназад и све смо спаковали у кутије. То није значило да је Гери требало да носи тикет са собом у џепу. То је било играње са живцима – рекла је Лиса, Геријева садашња жена.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар