Žena loto milionera ne želi da mu se vrati

Druga najveća Loto nagrada u istoriji otišla je u ruke Gerija Kaningsa (63) penzionisanog nastavnika istorije. Cifra je neverovatnih 32 milona funti, ali ni to nije dovoljno da bi njegova bivša žena poželala da mu se vrati.

Zanimljivosti 25.02.2016 | 08:48
Žena loto milionera ne želi da mu se vrati

Dženi Braun, koja je bila u braku sa Gerijem punih 25 godina, kaže da svom bivšem mužu ne zavidi i da mu se ne bi vratila čak ni zbog tako velikog novca.

- Moj sadašnji muž me je pitao da li bih bilo vredno biti sa njim u braku za 32 miliona dolara. Ne. Ne zavidim mu i ne očekujem ništa od njega – kaže Dženi i dodaje da su i dalje u dobrim odnosima.

Dženi i Geri razveli su se pre 17 godina. Danas su oboje u srećnim brakovima sa drugim ljudima.

Iako je u pitanju ogromna nagrada, Geri nije kao što bi se možda moglo očekivati potrčao da je uzme. Sa svojom drugom ženom u tom trenutku renovirao je kuću, a i učinilo im se da je pametnije da sačekaju malo pre nego što podignu nagradu.

Geri je nosio tiket u džepu nedelju dana, dok nisu odlučili šta će da rade sa 32 milona dolara.

- Znam da to zvuči suludo, ali u tom truku imali smo majstore u kući koji su krečili. Planirali smo to godinama unazad i sve smo spakovali u kutije. To nije značilo da je Geri trebalo da nosi tiket sa sobom u džepu. To je bilo igranje sa živcima – rekla je Lisa, Gerijeva sadašnja žena.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar