Баби монструму продужен притвор

Окружни суд у Добоју продужио је притвор за још два мјесеца баби монструму Војкани Богојевић из Трњана, код Добоја, осумњиченој за убиства новоређенчади које је рађала њена ментално заостала кћерка Сања Богојевић, из односа с три различита мушкарца!

Република Српска 25.02.2016 | 07:56
Баби монструму продужен притвор

Осим Војкани, притвор је за још два мјесеца продужен и осумњиченим очевима убијене дјеце Виду Јанковићу и Жарку Цвијетићу из Модриче, те Радету Богојевићу из Трњана, иначе Сањином рођаку.

Тужилаштво Војкану терети за убиство двоје унучади и подстрекавање на убиство треће бебе, за шта се терети управо Сања. Тројица мушкараца осумњичена за обљубу над немоћним лицем, будући да су искористили Сањину душевну неразвијеност како би с њом имали сексуалне односе. Из Окружног суда у Добоју наводе да је притвор осумњиченима продужен због тога што би њихово пуштање на слободу резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда.

Подсјећамо, убиства новорођенчади откривена су тек прије мјесец дана, када је полиција ухапсила четворо осумњичених, док је Сања смјештена у сигурну кућу. На имању Богојевића до сада су ексхумирани посмртни остаци двоје новоренчади, док кости треће бебе нису откривене ни послије 26 дана потраге.

Како сазнаје Пресс ријеч је о новорођенчету, рођеном у априлу 2015. године, чије убиство је стављено на терет управо Сањи. Према информацијама из истраге она је након порода, на наговор своје мајке угушила новорођенче и бацила га на њиву у близини куће своје родитеља. У ранијим разговорима са истражиоцима Сања је обећала да ће показати тачну локацију гроба, али и поред тога, посмртни остаци још нису пронађени.

Извор: Пресс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боле

25.02.2016 07:10

Овој тројици по сто удараца бича, а бабу каменовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

25.02.2016 10:32

Јавно на вјешала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

25.02.2016 14:20

Сво четворо у једну челију,па нека се иживљавају,до краја живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

25.02.2016 15:01

Види баба иста Пендесева да нису сестре цекајте коме се суди ј ели ово исти слуцај

ОДГОВОРИТЕ