Babi monstrumu produžen pritvor

Okružni sud u Doboju produžio je pritvor za još dva mjeseca babi monstrumu Vojkani Bogojević iz Trnjana, kod Doboja, osumnjičenoj za ubistva novoređenčadi koje je rađala njena mentalno zaostala kćerka Sanja Bogojević, iz odnosa s tri različita muškarca!

Republika Srpska 25.02.2016 | 07:56
Babi monstrumu produžen pritvor

Osim Vojkani, pritvor je za još dva mjeseca produžen i osumnjičenim očevima ubijene djece Vidu Jankoviću i Žarku Cvijetiću iz Modriče, te Radetu Bogojeviću iz Trnjana, inače Sanjinom rođaku.

Tužilaštvo Vojkanu tereti za ubistvo dvoje unučadi i podstrekavanje na ubistvo treće bebe, za šta se tereti upravo Sanja. Trojica muškaraca osumnjičena za obljubu nad nemoćnim licem, budući da su iskoristili Sanjinu duševnu nerazvijenost kako bi s njom imali seksualne odnose. Iz Okružnog suda u Doboju navode da je pritvor osumnjičenima produžen zbog toga što bi njihovo puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda.

Podsjećamo, ubistva novorođenčadi otkrivena su tek prije mjesec dana, kada je policija uhapsila četvoro osumnjičenih, dok je Sanja smještena u sigurnu kuću. Na imanju Bogojevića do sada su ekshumirani posmrtni ostaci dvoje novorenčadi, dok kosti treće bebe nisu otkrivene ni poslije 26 dana potrage.

Kako saznaje Press riječ je o novorođenčetu, rođenom u aprilu 2015. godine, čije ubistvo je stavljeno na teret upravo Sanji. Prema informacijama iz istrage ona je nakon poroda, na nagovor svoje majke ugušila novorođenče i bacila ga na njivu u blizini kuće svoje roditelja. U ranijim razgovorima sa istražiocima Sanja je obećala da će pokazati tačnu lokaciju groba, ali i pored toga, posmrtni ostaci još nisu pronađeni.

Izvor: Press

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bole

25.02.2016 07:10

Ovoj trojici po sto udaraca biča, a babu kamenovati.

ODGOVORITE
Name

Zvornik

25.02.2016 10:32

Javno na vješala!

ODGOVORITE
Name

oo7

25.02.2016 14:20

Svo četvoro u jednu čeliju,pa neka se iživljavaju,do kraja života.

ODGOVORITE
Name

Ante

25.02.2016 15:01

Vidi baba ista Pendeseva da nisu sestre cekajte kome se sudi j eli ovo isti slucaj

ODGOVORITE