Принц Филип варао краљицу Елизабету

Британски тв документарац "Унутар Бакингемске палате" открива сочне детаље Супруг Елизабете Друге (89) принц Филип (94) варао је британску краљицу.

Свијет 24.02.2016 | 16:00
Принц Филип варао краљицу Елизабету

Док је њој и њеној мајци правио зврчке, уживао је у друштву звијезда шоу-бизниса и голишавих плесачица. Историчар Пирс Брендан тврди да је принц Филип живио као плејбој! Трач или истина, тек вечерашње откривање сочних детаља из краљевске породице у документарном ТВ филму "Унутар Бакингемске палате" свакако ће узбуркати Британију.

У филму се, према најавама острвских медија, наводи да је војвода од Единбурга не само варао своју жену, већ и да није волио ни краљицу мајку и смишљао је како да је се ријеши.

Била је цича зима, а Филип је наредио слугама да искључе централно гријање у одајама краљице мајке. За недељу дана, она је отишла, износе у филму.

Бивши помоћници краљевске породице и историчари у филму чешљају гласине да је принц Филип, везама послије женидбе, укључујући и мистериозну даму коју је возио на краљевској јахти "Британија", из темеља уздрмао брачне воде краљевског пара.

Још се прича о његовим ноћима уз добру капљицу са звијездама као што су Питер Јустинов и Дејвид Нивен, у загрљају плесачица, у приватним ноћним клубовима Сохоа.

Краљевски савјетници били су у паници док су се гомилале приче о Филиповим аферама - открива се у документарцу.

Оне никада нису доказане, али нису ни престајале. Била је потребна акција. Краљици су савјетовали 1956. године да пошаље Филипа на дуго путовање, да га одржи подаље од невоља.

Уз осврт на 60 Елизабетиних година на британском трону, процјењују се и перспективе принца Чарлса да заузме њено мјесто. У филму се говори и о "биткама" принца Чарлса са покојном принцезом Дајаном, као и о разводу принцезе Ане.

Портпарол краљице Елизабете и принца Филипа одбио је да коментарише наводе британских медија, док добро обавијештени извори тврде: "Краљица је била узнемирена због принчевих активности, посебно када би се враћао пијан, осећајући се на порто".

Извор: Вечерње НОВОСТИ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

24.02.2016 18:07

Па шта онда? То Код СРБа раде сви нормални и здраво људи. А да ли је Краљица варала Принца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

баћо

24.02.2016 21:37

А, једете ли , ви пасуљ, сваки дан, годинама. Досадило би ,сваком нормалном.Што је краљица изузетак?

ОДГОВОРИТЕ