Princ Filip varao kraljicu Elizabetu

Britanski tv dokumentarac "Unutar Bakingemske palate" otkriva sočne detalje Suprug Elizabete Druge (89) princ Filip (94) varao je britansku kraljicu.

Svijet 24.02.2016 | 16:00
Princ Filip varao kraljicu Elizabetu

Dok je njoj i njenoj majci pravio zvrčke, uživao je u društvu zvijezda šou-biznisa i golišavih plesačica. Istoričar Pirs Brendan tvrdi da je princ Filip živio kao plejboj! Trač ili istina, tek večerašnje otkrivanje sočnih detalja iz kraljevske porodice u dokumentarnom TV filmu "Unutar Bakingemske palate" svakako će uzburkati Britaniju.

U filmu se, prema najavama ostrvskih medija, navodi da je vojvoda od Edinburga ne samo varao svoju ženu, već i da nije volio ni kraljicu majku i smišljao je kako da je se riješi.

Bila je ciča zima, a Filip je naredio slugama da isključe centralno grijanje u odajama kraljice majke. Za nedelju dana, ona je otišla, iznose u filmu.

Bivši pomoćnici kraljevske porodice i istoričari u filmu češljaju glasine da je princ Filip, vezama poslije ženidbe, uključujući i misterioznu damu koju je vozio na kraljevskoj jahti "Britanija", iz temelja uzdrmao bračne vode kraljevskog para.

Još se priča o njegovim noćima uz dobru kapljicu sa zvijezdama kao što su Piter Justinov i Dejvid Niven, u zagrljaju plesačica, u privatnim noćnim klubovima Sohoa.

Kraljevski savjetnici bili su u panici dok su se gomilale priče o Filipovim aferama - otkriva se u dokumentarcu.

One nikada nisu dokazane, ali nisu ni prestajale. Bila je potrebna akcija. Kraljici su savjetovali 1956. godine da pošalje Filipa na dugo putovanje, da ga održi podalje od nevolja.

Uz osvrt na 60 Elizabetinih godina na britanskom tronu, procjenjuju se i perspektive princa Čarlsa da zauzme njeno mjesto. U filmu se govori i o "bitkama" princa Čarlsa sa pokojnom princezom Dajanom, kao i o razvodu princeze Ane.

Portparol kraljice Elizabete i princa Filipa odbio je da komentariše navode britanskih medija, dok dobro obaviješteni izvori tvrde: "Kraljica je bila uznemirena zbog prinčevih aktivnosti, posebno kada bi se vraćao pijan, osećajući se na porto".

Izvor: Večernje NOVOSTI

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

24.02.2016 19:07

Па шта онда? То Код СРБа раде сви нормални и здраво људи. А да ли је Краљица варала Принца?

ODGOVORITE
Name

baćo

24.02.2016 22:37

A, jedete li , vi pasulj, svaki dan, godinama. Dosadilo bi ,svakom normalnom.Što je kraljica izuzetak?

ODGOVORITE