Вулин: Велика је част и обавеза бити на челу СДС Бањалука

Новоизабрани предсједник Градског одбора Српске демократске странке Предраг Вулин сматра великом чашћу и обавезом да буде на челу Градског одбора Српске демократске странке у Бањалуци.

Република Српска 24.02.2016 | 13:50
Вулин: Велика је част и обавеза бити на челу СДС Бањалука

"За мене је велика част, али и обавеза што се налазим на челу Градског одбора Српске демократске странке у Бањалуци и што је Српска демократска странка синоћ још једном показала јединство и снагу која се мора манифестовати на предстојећим локалним изборима", казао је Вулин.

Он се посебно захвалио кандидатима и делегатима скупштине, наглашавајући да је организација одржане изборне скупштине у Бањалуци била на високом нивоу и да је све прошло у фер и демократској атмосфери.

"Посебно ме радује што је СДС и овом скупштином показао своју демократичност и зато се захваљујем и својим протукандидатима Весни Ећим Злојутро и Давору Шешићу са којима ћу и убудуће тијесно сарађивати и радити на јачању СДС у Бањалуци, а сву у циљу побједе на предстојећим локалним изборима", казао је Вулин, поручивши да је странка већ од данас у припремама за предстојеће локалне изборе.

"Јединство и снага Српске демократске странке у Бањалуци ће бити главни покретач промјена и побједе Савеза за промјене и Српске демократске странке на локалним изборима који ће се одржати у октобру", поручио је Вулин.

Предсједник Градског одбора Српске демократске странке Предраг Вулин се захвалио и медијима због показаног интереса за активности Градског одбора СДС у Бањалуци, изразивши наду да ће та сарадња бити још боља.

БН ТВ

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Реално

24.02.2016 12:58

Нема ниста од тога, распад система...

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

24.02.2016 13:03

Реално-распад система је у коалицији снсд-днс-сп! Сдс је неуништива Српска странка и као што је на прошлим општим изборима 2014.године имала 20 % више гласова у Бања Луци, тако ће бити и сада на локалним изборима у октобру!

Name

24.02.2016 16:03

За одбор у коме је др Стевандиц годинама мутио воду, дрзеци га сто даље од власти и знацаја, ово мозе бити само промјена на боље.

Name

ма дај

25.02.2016 16:07

Какав распад система кад ту нема ни с од неког система и организације. Све одлуке се доносе за кафанским столовима и то у кафанама снсд-оваца

Name

ЗзЗ

24.02.2016 13:39

Лос избор, требала је нека "јаца" лицност... Опет губимо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Савановиц

24.02.2016 13:40

Политика ме не интересује али браво за постеног професора !

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар пан

24.02.2016 15:04

Има ли ко да Босићу и сарадницима објасни шта у српском језику значи ријеч промјена. Једино смислено објашњење за њихов досадашњи ангажман јесте да они ту ријеч доживљавају на начин да се мијењају имена а ради исто. Пјевај мој народе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.02.2016 15:47

Зивио СДС и Професор Вулин,цовјек који заслузује мјесто првог цовјека ГО СДС БЛ.Какав Сесиц,полтрон,љигавац каквог одавно нисам срео и упознао!!!Узми Сесицу несто за смирење јер цес убрзо код Стевандица па са њим куј планове свакако сте исти,а поведи и свог потрцка Ацу Петковица јер је он исти као ти па је безвезе да идес без њега а и своје малобројне омладинце јер си унистио омладину СДС-а у БЛ!!!Хвала Богу па прави цовјек на целу ГО СДС-а!!! Подрска Професору Вулину од цијеле Бања Луке!!! Да нам буде здрав и зив јос много година јер нам такав цовјек треба!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

yy

24.02.2016 17:42

Штета што немате реалну слику стварног стања тј слику оног што обични грађани мисле.Није изгубио Шешић, него сдс.Губитник је и народ који нема за кога гласати и који ће све мање излазити на изборе.Добитник је снсд.

Name

хркљуш

24.02.2016 22:17

Господин Вулин је човјек на мјесту. За мене је његов избор позитивно изненађење. Немам ништа лоше рећи ни о осталим кандидатима, али приче типа како је Шешић млад и талентован... Па није он спортиста па да се каже како је млад и талентован. Момак осим бистрења политике ништа друго у животу није радио и мало је неозбиљно да он води бањалучки СДС. Још он мора појести пуре и млијека за тако нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД.

25.02.2016 09:04

ТО СТО СТЕ ВИ ПОСТЕН И ДОБАР ЦОВИЈЕК, КАКО ПРОЦИТАХ, НЕЦЕ НПРЕТКОМ РЕЗУЛТИРАТИ. ЈЕДНОСТАВНО НЕМАТЕ НИ ВИ НИ ТАДИЦ ХАРИЗМУ ПОЛИТИЦАРА. КОЛИКО У ЦОВЈЕКА ``УДЈЕ`` ПОЛИТИКЕ, ТОЛИКО ИЗ ЊЕГА ``ИЗАДЈЕ``ЦОВ- ЈЕЦНОСТ, ВИ ОСТАНИТЕ И ДАЉЕ ДОБАР ЦОВИЈЕК. ПРОФЕСОРЕ, ПРОФЕСОРЕ КАЗЕТЕ ``...тијесно сарадјивати,,,``ТЈЕСНЕ МОГУ БИТИ ЦИПЕЛЕ, А ВИ ПОКУСАЈТЕ КОНСТРУКТИВНО САРАДЈИВАТИ....КАЗЕТЕ ``....на јацању СДС .....``, ПРЕДЛАЗЕМ ДА СВИ ИДЕТЕ У ТЕРЕТАНУ И ``ОЈАЦАТЕ``.НИСАМ ЦЛАН НИТИ ЈЕДНЕ СТРАНКЕ, НЕЦУ НИКАДА БИТИ,НЕМАМ ЛОСИХ НАМЈЕРА....АЛИ ЦИЈЕНИМ НЕМА НАПРЕДКА, НЕМА НИ ОПОЗИЦИЈЕ....ВАС ОПОЗИЦИОНИ ЗАДАТ- АК ЈЕ ДА ПРЕДЛАЗЕТЕ СТРУЦНИМ АРГУМЕНТИМА, ПОЗИТИВНО КРИТИКУЈЕТЕ АЛИ УВИЈЕК,.....НЕВАЉА ТО И ТО, МИ ИМАМО ПРЕДЛОГ....ЗА САДА СТЕ САМО БАБЕ КОЈЕ ТРАЦАЈУ.....ДЕСТРУКЦИЈА МОЗГА ВАМ СЛИЈЕДИ.

ОДГОВОРИТЕ