Vulin: Velika je čast i obaveza biti na čelu SDS Banjaluka

Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Predrag Vulin smatra velikom čašću i obavezom da bude na čelu Gradskog odbora Srpske demokratske stranke u Banjaluci.

Republika Srpska 24.02.2016 | 13:50
Vulin: Velika je čast i obaveza biti na čelu SDS Banjaluka

"Za mene je velika čast, ali i obaveza što se nalazim na čelu Gradskog odbora Srpske demokratske stranke u Banjaluci i što je Srpska demokratska stranka sinoć još jednom pokazala jedinstvo i snagu koja se mora manifestovati na predstojećim lokalnim izborima", kazao je Vulin.

On se posebno zahvalio kandidatima i delegatima skupštine, naglašavajući da je organizacija održane izborne skupštine u Banjaluci bila na visokom nivou i da je sve prošlo u fer i demokratskoj atmosferi.

"Posebno me raduje što je SDS i ovom skupštinom pokazao svoju demokratičnost i zato se zahvaljujem i svojim protukandidatima Vesni Ećim Zlojutro i Davoru Šešiću sa kojima ću i ubuduće tijesno sarađivati i raditi na jačanju SDS u Banjaluci, a svu u cilju pobjede na predstojećim lokalnim izborima", kazao je Vulin, poručivši da je stranka već od danas u pripremama za predstojeće lokalne izbore.

"Jedinstvo i snaga Srpske demokratske stranke u Banjaluci će biti glavni pokretač promjena i pobjede Saveza za promjene i Srpske demokratske stranke na lokalnim izborima koji će se održati u oktobru", poručio je Vulin.

Predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Predrag Vulin se zahvalio i medijima zbog pokazanog interesa za aktivnosti Gradskog odbora SDS u Banjaluci, izrazivši nadu da će ta saradnja biti još bolja.

BN TV

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Realno

24.02.2016 12:58

Nema nista od toga, raspad sistema...

ODGOVORITE
Name

P

24.02.2016 13:03

Realno-raspad sistema je u koaliciji snsd-dns-sp! Sds je neuništiva Srpska stranka i kao što je na prošlim opštim izborima 2014.godine imala 20 % više glasova u Banja Luci, tako će biti i sada na lokalnim izborima u oktobru!

Name

@P

24.02.2016 16:03

Za odbor u kome je dr Stevandic godinama mutio vodu, drzeci ga sto dalje od vlasti i znacaja, ovo moze biti samo promjena na bolje.

Name

ma daj

25.02.2016 16:07

Kakav raspad sistema kad tu nema ni s od nekog sistema i organizacije. Sve odluke se donose za kafanskim stolovima i to u kafanama snsd-ovaca

Name

ZzZ

24.02.2016 13:39

Los izbor, trebala je neka "jaca" licnost... Opet gubimo...

ODGOVORITE
Name

Igor Savanovic

24.02.2016 13:40

Politika me ne interesuje ali bravo za postenog profesora !

ODGOVORITE
Name

petar pan

24.02.2016 15:04

Ima li ko da Bosiću i saradnicima objasni šta u srpskom jeziku znači riječ promjena. Jedino smisleno objašnjenje za njihov dosadašnji angažman jeste da oni tu riječ doživljavaju na način da se mijenjaju imena a radi isto. Pjevaj moj narode...

ODGOVORITE
Name

SDS

24.02.2016 15:47

Zivio SDS i Profesor Vulin,covjek koji zasluzuje mjesto prvog covjeka GO SDS BL.Kakav Sesic,poltron,ljigavac kakvog odavno nisam sreo i upoznao!!!Uzmi Sesicu nesto za smirenje jer ces ubrzo kod Stevandica pa sa njim kuj planove svakako ste isti,a povedi i svog potrcka Acu Petkovica jer je on isti kao ti pa je bezveze da ides bez njega a i svoje malobrojne omladince jer si unistio omladinu SDS-a u BL!!!Hvala Bogu pa pravi covjek na celu GO SDS-a!!! Podrska Profesoru Vulinu od cijele Banja Luke!!! Da nam bude zdrav i ziv jos mnogo godina jer nam takav covjek treba!!!

ODGOVORITE
Name

yy

24.02.2016 17:42

Šteta što nemate realnu sliku stvarnog stanja tj sliku onog što obični građani misle.Nije izgubio Šešić, nego sds.Gubitnik je i narod koji nema za koga glasati i koji će sve manje izlaziti na izbore.Dobitnik je snsd.

Name

хркљуш

24.02.2016 22:17

Господин Вулин је човјек на мјесту. За мене је његов избор позитивно изненађење. Немам ништа лоше рећи ни о осталим кандидатима, али приче типа како је Шешић млад и талентован... Па није он спортиста па да се каже како је млад и талентован. Момак осим бистрења политике ништа друго у животу није радио и мало је неозбиљно да он води бањалучки СДС. Још он мора појести пуре и млијека за тако нешто.

ODGOVORITE
Name

BGD.

25.02.2016 09:04

TO STO STE VI POSTEN I DOBAR COVIJEK, KAKO PROCITAH, NECE NPRETKOM REZULTIRATI. JEDNOSTAVNO NEMATE NI VI NI TADIC HARIZMU POLITICARA. KOLIKO U COVJEKA ``UDJE`` POLITIKE, TOLIKO IZ NJEGA ``IZADJE``COV- JECNOST, VI OSTANITE I DALJE DOBAR COVIJEK. PROFESORE, PROFESORE KAZETE ``...tijesno saradjivati,,,``TJESNE MOGU BITI CIPELE, A VI POKUSAJTE KONSTRUKTIVNO SARADJIVATI....KAZETE ``....na jacanju SDS .....``, PREDLAZEM DA SVI IDETE U TERETANU I ``OJACATE``.NISAM CLAN NITI JEDNE STRANKE, NECU NIKADA BITI,NEMAM LOSIH NAMJERA....ALI CIJENIM NEMA NAPREDKA, NEMA NI OPOZICIJE....VAS OPOZICIONI ZADAT- AK JE DA PREDLAZETE STRUCNIM ARGUMENTIMA, POZITIVNO KRITIKUJETE ALI UVIJEK,.....NEVALJA TO I TO, MI IMAMO PREDLOG....ZA SADA STE SAMO BABE KOJE TRACAJU.....DESTRUKCIJA MOZGA VAM SLIJEDI.

ODGOVORITE