Бивши маринац: САД су у сталном рату, јер их воде "проститутке"

Сједињене Државе се налазе у стању "сталног рата", јер банкари контролишу политичаре и од тога зарађују огромне суме новца, тврди бивши амерички маринац Кен Окиф.

Свијет 24.02.2016 | 07:50
Бивши маринац: САД су у сталном рату, јер их воде "проститутке"

Према њему, изговори да Америка не жели рат (у Сирији), да то може да се претвори у нови Ирак, нови Авганистан, да је рат последња опција су "апослутно лажни".

"Они који држе власт нису ништа друго до проституке које спроводе наређења главних, а главни желе нови рат", тврди Окиф.

Он наводи да САД теже да дестабилизују било који арапски режим који има некакву аутономију или који се не налази под њиховом контролом, јер "режим који није банана држава, не може да се толерише".

"Могли сте да приметите да на нападамо режиме које контролишемо, попут Саудијаца који су највећи кршиоци људских права у региону, који секу људима главе и руке... Дакле, најгротекснији режим на планети, а којем без проблема шаљемо оружје", истиче он.

 

 

WОW! Еx-Марине Гоес Цразy, Блоwс Wхистле Он Сyриан Фалсе Флаг Анд Реал Агенда.Wелл саид, мy фулл респецт, и хопе море...

Постед бy Иммортал Цхе Гуевара он 21. Фебруарy 2016

"Дволичност америчке спољне политике у свету је толико велика да се не може измерити" сматра бивши маринац који додаје да Американци у Сирији "флертују" са новим светским ратом.

"Трећи светски рат! Ово није шала. Клизимо у нови светски рат под изговорм да толико бринемо за Сиријце, као што смо толико бринули за Ирачане и Авганистанце. Ма хајте молим вас. Једини који у то верују су поткупљиве проституке и највеће будалетине на свету", завршава Окиф.

А да увек и на сваком месту прозива америки естаблишмент можете видети и на овом снимку:

Извор: Србија данас

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хајте

24.02.2016 07:01

Дајте молим вас

ОДГОВОРИТЕ