Bivši marinac: SAD su u stalnom ratu, jer ih vode "prostitutke"

Sjedinjene Države se nalaze u stanju "stalnog rata", jer bankari kontrolišu političare i od toga zarađuju ogromne sume novca, tvrdi bivši američki marinac Ken Okif.

Svijet 24.02.2016 | 07:50
Bivši marinac: SAD su u stalnom ratu, jer ih vode "prostitutke"

Prema njemu, izgovori da Amerika ne želi rat (u Siriji), da to može da se pretvori u novi Irak, novi Avganistan, da je rat poslednja opcija su "aposlutno lažni".

"Oni koji drže vlast nisu ništa drugo do prostituke koje sprovode naređenja glavnih, a glavni žele novi rat", tvrdi Okif.

On navodi da SAD teže da destabilizuju bilo koji arapski režim koji ima nekakvu autonomiju ili koji se ne nalazi pod njihovom kontrolom, jer "režim koji nije banana država, ne može da se toleriše".

"Mogli ste da primetite da na napadamo režime koje kontrolišemo, poput Saudijaca koji su najveći kršioci ljudskih prava u regionu, koji seku ljudima glave i ruke... Dakle, najgroteksniji režim na planeti, a kojem bez problema šaljemo oružje", ističe on.

 

 

WOW! Ex-Marine Goes Crazy, Blows Whistle On Syrian False Flag And Real Agenda.Well said, my full respect, i hope more...

Posted by Immortal Che Guevara on 21. February 2016

"Dvoličnost američke spoljne politike u svetu je toliko velika da se ne može izmeriti" smatra bivši marinac koji dodaje da Amerikanci u Siriji "flertuju" sa novim svetskim ratom.

"Treći svetski rat! Ovo nije šala. Klizimo u novi svetski rat pod izgovorm da toliko brinemo za Sirijce, kao što smo toliko brinuli za Iračane i Avganistance. Ma hajte molim vas. Jedini koji u to veruju su potkupljive prostituke i najveće budaletine na svetu", završava Okif.

A da uvek i na svakom mestu proziva ameriki establišment možete videti i na ovom snimku:

Izvor: Srbija danas

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hajte

24.02.2016 07:01

Dajte molim vas

ODGOVORITE