Леш нестале жене пронађен у ријеци Сави

Данас поподне у ријеци Сави пронађен је леш 60-годишње Стоје Гарић из Сандића код Брчког, потврдио је портпарол Полиције
дистрикта Халид Емкић.

Република Српска 23.02.2016 | 15:10
Леш нестале жене пронађен у ријеци Сави

Емкић је рекао да је њен нестанак пријављен Полицији у 8 часова и 30 минута, након чега су о томе обавијештени полицијски службеници на терену и организована Јединица за подршку.

„Упозната је и Гранична полиција која је са чамцем одмах организовала патролирање ријеком Савом, а у склопу осталих активности и ангажовањем полицијског пса, пронађени су трагови који су упућивали да је жена ушла у ријеку и утопила се. Након предузетих радњи, полицијски службеници пронашли су тијело у непосредној близини Сандића. Организован је увиђај, а о догађају је обавијештен и дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта. Обдукција се очекује током дана након чега ћемо бити у прилици да саопштимо детаљније информације о овом трагичном догађају“, рекао је Халид Емкић.

На мјесту догађаја смо сазнали да је несрећна жена јутрос у зору изашла из породичне куће и удаљила се у непознатом правцу, а незванично и да је имала озбиљних проблема са здрављем.

(БН ТВ)

Коментари / 0

Оставите коментар