Leš nestale žene pronađen u rijeci Savi

Danas popodne u rijeci Savi pronađen je leš 60-godišnje Stoje Garić iz Sandića kod Brčkog, potvrdio je portparol Policije
distrikta Halid Emkić.

Republika Srpska 23.02.2016 | 15:10
Leš nestale žene pronađen u rijeci Savi

Emkić je rekao da je njen nestanak prijavljen Policiji u 8 časova i 30 minuta, nakon čega su o tome obaviješteni policijski službenici na terenu i organizovana Jedinica za podršku.

„Upoznata je i Granična policija koja je sa čamcem odmah organizovala patroliranje rijekom Savom, a u sklopu ostalih aktivnosti i angažovanjem policijskog psa, pronađeni su tragovi koji su upućivali da je žena ušla u rijeku i utopila se. Nakon preduzetih radnji, policijski službenici pronašli su tijelo u neposrednoj blizini Sandića. Organizovan je uviđaj, a o događaju je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta. Obdukcija se očekuje tokom dana nakon čega ćemo biti u prilici da saopštimo detaljnije informacije o ovom tragičnom događaju“, rekao je Halid Emkić.

Na mjestu događaja smo saznali da je nesrećna žena jutros u zoru izašla iz porodične kuće i udaljila se u nepoznatom pravcu, a nezvanično i da je imala ozbiljnih problema sa zdravljem.

(BN TV)

Komentari / 0

Ostavite komentar