Колико се траже карте за лет Београд - Њујорк?

Напокон, после 24 године, биће могуће летети за САД директно из Београда. Карте се већ продају, какво је интересовање?

Занимљивости 23.02.2016 | 12:20
Колико се траже карте за лет Београд - Њујорк?

"Ер Србија" и даље бележи велико интересовање за предстојећи лет за Њујорк након почетка продаје карата на Међународном сајму туризма у Београду, које је превазишло сва очекивања, саопштено је из ове авио-компаније.

Процењује се да је током Сајма, који је трајао четири дана и завршио се у недељу 21. фебруара, 7.000 људи посетило штанд "Ер Србије" украшен мотивима Њујорка како би сазнали више о успостављању дуголинијских летова до овог града и искористили погодности специјалних понуда и бонуса.

Контакт центар "Ер Србије" заузет је бројним позивима које прима, а туристичке агенције у обе земље дају веома позитивне повратне информације.

Путници, подсећа се, могу да резервишу повратне карте из Београда за Њујорк за свега 399 евра у Економској класи и 2.499 евра у Бизнис класи, укључујући све таксе и накнаде, у оквиру уводне промотивне понуде која траје до 24. фебруара.

Нова линија ће путницима омогућити прве директне летове између Србије и Сједињених Држава после 24 године, пружајући најједноставнију и најбржу ваздушну везу бројној балканској дијаспори у САД за путовања у домовину и обратно.

Извор: Мондо.рс/Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар