Koliko se traže karte za let Beograd - Njujork?

Napokon, posle 24 godine, biće moguće leteti za SAD direktno iz Beograda. Karte se već prodaju, kakvo je interesovanje?

Zanimljivosti 23.02.2016 | 12:20
Koliko se traže karte za let Beograd - Njujork?

"Er Srbija" i dalje beleži veliko interesovanje za predstojeći let za Njujork nakon početka prodaje karata na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koje je prevazišlo sva očekivanja, saopšteno je iz ove avio-kompanije.

Procenjuje se da je tokom Sajma, koji je trajao četiri dana i završio se u nedelju 21. februara, 7.000 ljudi posetilo štand "Er Srbije" ukrašen motivima Njujorka kako bi saznali više o uspostavljanju dugolinijskih letova do ovog grada i iskoristili pogodnosti specijalnih ponuda i bonusa.

Kontakt centar "Er Srbije" zauzet je brojnim pozivima koje prima, a turističke agencije u obe zemlje daju veoma pozitivne povratne informacije.

Putnici, podseća se, mogu da rezervišu povratne karte iz Beograda za Njujork za svega 399 evra u Ekonomskoj klasi i 2.499 evra u Biznis klasi, uključujući sve takse i naknade, u okviru uvodne promotivne ponude koja traje do 24. februara.

Nova linija će putnicima omogućiti prve direktne letove između Srbije i Sjedinjenih Država posle 24 godine, pružajući najjednostavniju i najbržu vazdušnu vezu brojnoj balkanskoj dijaspori u SAD za putovanja u domovinu i obratno.

Izvor: Mondo.rs/Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar