Милош Биковић у кожи лошег момка

Један од најпопуларнијих домаћих младих глумаца Милош Биковић, кога ћемо на предстојећем 44. међународном филмском фестивалу Фест поново гледали у улози фудбалера у руској комедији "Без границе", спрема се да први пут постане негативац у каријери. 

Занимљивости 23.02.2016 | 09:20
Милош Биковић у кожи лошег момка

Снимање новог трилера о организованом криминалу продуцентског двојца Милоша Аврамовића и Горана Шушљика "Јужни ветар", у којем је Биковићу поверен лик лошег момка, заказано је за пролеће.

Будући да је рола негативца за њега општа категорија, јер у односу на причу и ликове може да се посматра и као позитивац, питали смо Милоша ко је заправо његов јунак Петар Мараш.

Глумац мора да брани свој лик. Не да га правда с моралне тачке гледишта, већ с мотивационе. Мој задатак је да разумем његово понашање и начин на који размишља. Нећу га играти као негативца и потрудићу се да он то и не буде. Такве особе су занимљиве, јер у својој поставци носе негативни предзнак, а глумац мора да пронађе њене позитивне особине и оправдање за лоша дела.

"Јужни ветар" дочарава причу припадника београдске аутомобилске мафије. Живот овог проблематичног младића, који је таман почео да добија смисао, промениће се кад Мараш случајно украде кола нарко-дилеру, и тако изазове лавину невоља својој дружини и људима које воли.

Извор: Вечерње НОВОСТИ

Коментари / 0

Оставите коментар