Miloš Biković u koži lošeg momka

Jedan od najpopularnijih domaćih mladih glumaca Miloš Biković, koga ćemo na predstojećem 44. međunarodnom filmskom festivalu Fest ponovo gledali u ulozi fudbalera u ruskoj komediji "Bez granice", sprema se da prvi put postane negativac u karijeri. 

Zanimljivosti 23.02.2016 | 09:20
Miloš Biković u koži lošeg momka

Snimanje novog trilera o organizovanom kriminalu producentskog dvojca Miloša Avramovića i Gorana Šušljika "Južni vetar", u kojem je Bikoviću poveren lik lošeg momka, zakazano je za proleće.

Budući da je rola negativca za njega opšta kategorija, jer u odnosu na priču i likove može da se posmatra i kao pozitivac, pitali smo Miloša ko je zapravo njegov junak Petar Maraš.

Glumac mora da brani svoj lik. Ne da ga pravda s moralne tačke gledišta, već s motivacione. Moj zadatak je da razumem njegovo ponašanje i način na koji razmišlja. Neću ga igrati kao negativca i potrudiću se da on to i ne bude. Takve osobe su zanimljive, jer u svojoj postavci nose negativni predznak, a glumac mora da pronađe njene pozitivne osobine i opravdanje za loša dela.

"Južni vetar" dočarava priču pripadnika beogradske automobilske mafije. Život ovog problematičnog mladića, koji je taman počeo da dobija smisao, promeniće se kad Maraš slučajno ukrade kola narko-dileru, i tako izazove lavinu nevolja svojoj družini i ljudima koje voli.

Izvor: Večernje NOVOSTI

Komentari / 0

Ostavite komentar