Ученик преминуо на часу физичког

Осамнаестогодишњи ученик Техничке школе „Раде Металац“, Стефан Арсић из Мрштана преминуо је вечерас изненада око 18 часова у Ургетном центру Опште болнице у Лесковцу, након што му је позлило на часу физичког васпитања око 16 часова и 30 минута.

Србија 22.02.2016 | 21:29
Ученик преминуо на часу физичког

Стефану Арсићу је позлило и како је остао без свести и пао на под, ургентну помоћ пружио је наставник физичког васпитања при чему је интервентно обавештена Служба хитне медицинске помоћи лесковачког Дома здравља.

Екипа је стигла за непуних 5 минута и Стефана превезла у Ургентни центар. Након нешто више од сат времена борбе Стефану.

Арсићу константована је смрт, наводи се у саопштењу.

Стефан се родио са срчаном маном. Два пута је оперисан у Лондону, једном са пет година а други пут маја прошле године.

“Иако је имао озбиљне срчане интервенције Стефан Арсић није од ординирајућег лекара ослобођен наставе физичког васпитања о чему су били обавештени и професори. На часовима физичог васпитања Стефан је радио вежбе које су биле адекватне његовом физичком стању”, истиче директор ове средњошколске установе Славољуб Станојевић.

“Његова изненадна смрт погодила је, поред родитеља, све његове другове из одељења, ђаке школе као и наставнике.”

Стефан Арсић био је добар ђак, узорно, дисциплиновано и добро.

Његови пожртвовани родитељи веровали су да су другом операцијом савладане препреке за његов нормалан живот, како су их уверавали лекари. Нажалост, није било тако. Иза себе је оставио мајку, оца и старијег брата.

Извор: Блиц/БН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

22.02.2016 20:36

Одговорност за смрт Стефана Арсића сноси љекар који није хтјео да Стефана ослободи физичког васпитања! Породици, наставном особљу, ученицима и пријатељима наше искрено саучешће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

слоба

22.02.2016 20:39

Назалост дабас свако ради као доктор и нико не сноси одговорност за несавјесно лијецење и поступање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо

22.02.2016 20:46

Туга ! Саучешће фамилији .

ОДГОВОРИТЕ