Дефинитивно: Нова понуда, Партизан продаје Умаруа у уторак!

Црно-бели ће инкасирати више новца, али и имати проценте од наредног трансфера. Камерунац ће зарађивати три пута више него у Хумској!

Фудбал 22.02.2016 | 21:20
Дефинитивно: Нова понуда, Партизан продаје Умаруа у уторак!

Сага Абубакар Оумару примакла се крају. Партизан ће, како сад ствари стоје у уторак и дефинитивно попустити, и једног од својих најбољих играча из јесењег дела сезоне продати у Кину.

Током понедељка, у Хумску 1 је стигла нова, финансијски побољшана понуда друголигаша Шенжена у вредности 1.200.000 евра и 15 процената од наредне продаје, па се чини да су руководиоци црно-белих донели и дефинитивну одлуку да породају камерунског нападача, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Тим пре што је он у недељу јутро непосредно пред меч са ОФК Београдом одбио да се стави на располагање тренеру Ивану Томићу и јасно ставио до знања да га занима само повратак у Кину из које је пре шест година и дошао у Србију, тада у Црвену звезду.

Челници Партизана ову одлуку требало би да потрвде на састанку радне групе заказаном за уторак у 10.00 часова у Хумској 1 када се очекује гласање на тему Оумаруове продаје али како сад ствари стоје, већина руководилаца ће дићи руку „за“ и отворити пут реализацији трансфера који би колико-толико требало да умањи негативне ефекте пенала које ће црно-бели платити због случаја Андрије Живковића.

Оумаруа у Кини чека уговор на две године и годишња плата од 450.000 евра што је три пута више од онога што је зарађивао у Партизану (120.000 евра).

Коментари / 0

Оставите коментар