Definitivno: Nova ponuda, Partizan prodaje Umarua u utorak!

Crno-beli će inkasirati više novca, ali i imati procente od narednog transfera. Kamerunac će zarađivati tri puta više nego u Humskoj!

Fudbal 22.02.2016 | 21:20
Definitivno: Nova ponuda, Partizan prodaje Umarua u utorak!

Saga Abubakar Oumaru primakla se kraju. Partizan će, kako sad stvari stoje u utorak i definitivno popustiti, i jednog od svojih najboljih igrača iz jesenjeg dela sezone prodati u Kinu.

Tokom ponedeljka, u Humsku 1 je stigla nova, finansijski poboljšana ponuda drugoligaša Šenžena u vrednosti 1.200.000 evra i 15 procenata od naredne prodaje, pa se čini da su rukovodioci crno-belih doneli i definitivnu odluku da porodaju kamerunskog napadača, saznaje MOZZART Sport.

Tim pre što je on u nedelju jutro neposredno pred meč sa OFK Beogradom odbio da se stavi na raspolaganje treneru Ivanu Tomiću i jasno stavio do znanja da ga zanima samo povratak u Kinu iz koje je pre šest godina i došao u Srbiju, tada u Crvenu zvezdu.

Čelnici Partizana ovu odluku trebalo bi da potrvde na sastanku radne grupe zakazanom za utorak u 10.00 časova u Humskoj 1 kada se očekuje glasanje na temu Oumaruove prodaje ali kako sad stvari stoje, većina rukovodilaca će dići ruku „za“ i otvoriti put realizaciji transfera koji bi koliko-toliko trebalo da umanji negativne efekte penala koje će crno-beli platiti zbog slučaja Andrije Živkovića.

Oumarua u Kini čeka ugovor na dve godine i godišnja plata od 450.000 evra što je tri puta više od onoga što je zarađivao u Partizanu (120.000 evra).

Komentari / 0

Ostavite komentar