Доха: Јелена након много муке до 2. кола!

Јелена Јанковић пласирала се у друго коло турнира у Дохи пошто је на старту савладала Словакињу Јану Чепелову 6:4, 6:7 (5:7), 6:0.

Тенис 22.02.2016 | 21:00
Доха: Јелена након много муке до 2. кола!

Очекивало се да ће Српска тенисерка без већих проблема да се пласира у наредну рунду, али је 133. Тенисерка света пружила итекако жесток отпор, посебно у прва два сета. Први део игре је обележило чак пет брејкова, али је Словакиња чак три пута губила свој сервис, што је Јанковићевој обезбедило освајање тог дела игре.

На старту другог сета су виђена два брејка, а онда су тенисерке биле сигурне на свој сервис. Јелена је у 12. Гему имала меч лопту, али се Чепелова извукла и одвела меч у тај-брејк. Тај део је био доста изједначен. Српска тенисерка је водила већим делом, али се противница боље снашла у завршници и изједначила на 1:1.

Трећи сет је био сушта супротвност од претходна два, а на терену је постојала само Јанковићева. Треба истаћи да се Чепелова код вођства Српкиње пожалила на повреду леђа и затражила медицински тајм-аут.

Непланирана пауза није пореметила Јелену која је наставила у истом ритму и остварила победу. Она ће се у другом колу састати са Моником Никулеску из Румуније.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

љубинка

23.02.2016 04:51

Браво Јецо цекамо те у Индиан Wелсу.Волимо те.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

23.02.2016 11:05

Зена је на турнирима само да се број попуни..

ОДГОВОРИТЕ