Doha: Jelena nakon mnogo muke do 2. kola!

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo turnira u Dohi pošto je na startu savladala Slovakinju Janu Čepelovu 6:4, 6:7 (5:7), 6:0.

Tenis 22.02.2016 | 21:00
Doha: Jelena nakon mnogo muke do 2. kola!

Očekivalo se da će Srpska teniserka bez većih problema da se plasira u narednu rundu, ali je 133. Teniserka sveta pružila itekako žestok otpor, posebno u prva dva seta. Prvi deo igre je obeležilo čak pet brejkova, ali je Slovakinja čak tri puta gubila svoj servis, što je Jankovićevoj obezbedilo osvajanje tog dela igre.

Na startu drugog seta su viđena dva brejka, a onda su teniserke bile sigurne na svoj servis. Jelena je u 12. Gemu imala meč loptu, ali se Čepelova izvukla i odvela meč u taj-brejk. Taj deo je bio dosta izjednačen. Srpska teniserka je vodila većim delom, ali se protivnica bolje snašla u završnici i izjednačila na 1:1.

Treći set je bio sušta suprotvnost od prethodna dva, a na terenu je postojala samo Jankovićeva. Treba istaći da se Čepelova kod vođstva Srpkinje požalila na povredu leđa i zatražila medicinski tajm-aut.

Neplanirana pauza nije poremetila Jelenu koja je nastavila u istom ritmu i ostvarila pobedu. Ona će se u drugom kolu sastati sa Monikom Nikulesku iz Rumunije.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ljubinka

23.02.2016 04:51

Bravo Jeco cekamo te u Indian Welsu.Volimo te.!!!

ODGOVORITE
Name

Karadoz

23.02.2016 11:05

Zena je na turnirima samo da se broj popuni..

ODGOVORITE