Данило Пантић опет тражи нови клуб!

Неколико лига је у оптицају! "Он је млад и жељан игре. Има мало балканског карактера", каже тренер Роб Мас.

Фудбал 24.02.2016 | 08:00
Данило Пантић опет тражи нови клуб!

Био је Данило Пантић ове зиме на корак од Белененсеша и Бенфике, али је ипак остао у Витесеу. Од недеље је и дефинитивно ван тима по својој, али и по жељи тренера и клуба. Потрага за новим клубом је у току, а тренер Витесеа Роб Мас каже да момак који има уговор са Челсијем до 2019. године изразио жељу за променом средине.
"Дечко жели да игра. Ми му кажемо - ако има неки клуб који је заинтересован за тебе размислићемо о томе свакако. Он је млад и жељан доказивања. Има мало балканског карактера. То може да буде и позитивно. Али, мора да разуме да мора да има конкуренцију. На средини терена је гужва код нас, има доста квалитетних играча. Он је у разговору са клубом о даљој будућности, неколико лига је отворено за њега", каже Мас.

У току дана се очекују састанци који би могли да усмере будућност некадашњег фудбалера Партизана.
"Он тражи шансу и клуб где ће играти. У консултације ће бити укључен и Челси. У понедељак ћу разговарати са техничким директором Мо Алахом. До тада, он није део тима. Желим мотивисане играче. Не кажем да он није, али желимо потпуно фокусиране играче. Он сада тражи други клуб. Мислим да је тако фер и према другим играчима", закључио је Мас.

Пантић је одиграо само шест утакмица за први тим. Важио је за једног од најталентованијих момака из Партизанове школе, а то потврђује и уговор са Челсијем. Ипак, популарни Дача се мало изгубио у Витесеу, али би промена средине могла да га тргне и да му промени ток каријере.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЖИЛЕ; ЖИЛЕ

24.02.2016 07:46

Андрија Живковићу, размисли о будућим потезима и имај на уму Пантићев случај. Сличан је твом, Да не кажем да је исти.

ОДГОВОРИТЕ