Danilo Pantić opet traži novi klub!

Nekoliko liga je u opticaju! "On je mlad i željan igre. Ima malo balkanskog karaktera", kaže trener Rob Mas.

Fudbal 24.02.2016 | 08:00
Danilo Pantić opet traži novi klub!

Bio je Danilo Pantić ove zime na korak od Belenenseša i Benfike, ali je ipak ostao u Viteseu. Od nedelje je i definitivno van tima po svojoj, ali i po želji trenera i kluba. Potraga za novim klubom je u toku, a trener Vitesea Rob Mas kaže da momak koji ima ugovor sa Čelsijem do 2019. godine izrazio želju za promenom sredine.
"Dečko želi da igra. Mi mu kažemo - ako ima neki klub koji je zainteresovan za tebe razmislićemo o tome svakako. On je mlad i željan dokazivanja. Ima malo balkanskog karaktera. To može da bude i pozitivno. Ali, mora da razume da mora da ima konkurenciju. Na sredini terena je gužva kod nas, ima dosta kvalitetnih igrača. On je u razgovoru sa klubom o daljoj budućnosti, nekoliko liga je otvoreno za njega", kaže Mas.

U toku dana se očekuju sastanci koji bi mogli da usmere budućnost nekadašnjeg fudbalera Partizana.
"On traži šansu i klub gde će igrati. U konsultacije će biti uključen i Čelsi. U ponedeljak ću razgovarati sa tehničkim direktorom Mo Alahom. Do tada, on nije deo tima. Želim motivisane igrače. Ne kažem da on nije, ali želimo potpuno fokusirane igrače. On sada traži drugi klub. Mislim da je tako fer i prema drugim igračima", zaključio je Mas.

Pantić je odigrao samo šest utakmica za prvi tim. Važio je za jednog od najtalentovanijih momaka iz Partizanove škole, a to potvrđuje i ugovor sa Čelsijem. Ipak, popularni Dača se malo izgubio u Viteseu, ali bi promena sredine mogla da ga trgne i da mu promeni tok karijere.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ЖИЛЕ; ЖИЛЕ

24.02.2016 07:46

Андрија Живковићу, размисли о будућим потезима и имај на уму Пантићев случај. Сличан је твом, Да не кажем да је исти.

ODGOVORITE