И Моратијева сестра потврдила да Мурињо преузима Јунајтед!

“Срећан је, преузеће Манчестер Јунајтед”, рекла је Беди Морати на изненађење присутних који се нису надали да ће добити ексклузивну потврду информације!

Фудбал 23.02.2016 | 21:20
И Моратијева сестра потврдила да Мурињо преузима Јунајтед!

Жозе Мурињо на лето иде сигурно у Манчестер Јунајтед. То је готова ствар, ако питате госпођу Беди Морати, рођену сестру некадашњег газде Интера Масима, која је офирала португалца овог поподнева пред новиунарима.

Наиме, Господин Посебни се налази у Милану, као гост Интера, а вечерас ће уживо посматрати и меч славног клуба против Сампдорије на "Ђузепе Меаци". Он је током поподнева имао радни ручак са челницима Интера, а неспретна госпођа Морати, невешто је покушала да се отресе пажње новинара.

Њу је у центру Милана “стартовао” енглески новинар, а Беди је невешто пробала да га се отараси.
“Срећан је, преузеће Манчестер Јунајтед”, рекла је сестра некадашњег газде Интера на изненађење присутних који се нису надали да ће добити ексклузивну потврду информације "коју сви знају".

Подсетимо, Луја ван Гала извесно је чека отказ на крају сезоне, а Жозе Мурињо се, према неким наводима, већ поверио најближим пријатељима да је договор са Црвеним ђаволима постигнут и да ће од лета преузети Јунајтед.

Коментари / 0

Оставите коментар