I Moratijeva sestra potvrdila da Murinjo preuzima Junajted!

“Srećan je, preuzeće Mančester Junajted”, rekla je Bedi Morati na iznenađenje prisutnih koji se nisu nadali da će dobiti ekskluzivnu potvrdu informacije!

Fudbal 23.02.2016 | 21:20
I Moratijeva sestra potvrdila da Murinjo preuzima Junajted!

Žoze Murinjo na leto ide sigurno u Mančester Junajted. To je gotova stvar, ako pitate gospođu Bedi Morati, rođenu sestru nekadašnjeg gazde Intera Masima, koja je ofirala portugalca ovog popodneva pred noviunarima.

Naime, Gospodin Posebni se nalazi u Milanu, kao gost Intera, a večeras će uživo posmatrati i meč slavnog kluba protiv Sampdorije na "Đuzepe Meaci". On je tokom popodneva imao radni ručak sa čelnicima Intera, a nespretna gospođa Morati, nevešto je pokušala da se otrese pažnje novinara.

Nju je u centru Milana “startovao” engleski novinar, a Bedi je nevešto probala da ga se otarasi.
“Srećan je, preuzeće Mančester Junajted”, rekla je sestra nekadašnjeg gazde Intera na iznenađenje prisutnih koji se nisu nadali da će dobiti ekskluzivnu potvrdu informacije "koju svi znaju".

Podsetimo, Luja van Gala izvesno je čeka otkaz na kraju sezone, a Žoze Murinjo se, prema nekim navodima, već poverio najbližim prijateljima da je dogovor sa Crvenim đavolima postignut i da će od leta preuzeti Junajted.

Komentari / 0

Ostavite komentar