Кад глава не прати таленат: Балотели, чека те Кина!

Сва је прилика да ће се сада већ бивши репрезентативац Италије на лето преселити на Далеки исток!

Фудбал 23.02.2016 | 18:40
Кад глава не прати таленат: Балотели, чека те Кина!

Превари једном, можда ће ти и опростити. Али Марио Балотели толико је пута изневерио очекивања послодаваца да у Европи скоро да више нема клубова заинтересованих да се упусте у ризик. Ливерпул је одавно одустао, а пошто је извесно да ни Милан неће на крају сезоне откупити уговор црнопутог Италијана чини се да је једино решење - одлазак на Далеки исток.

Угледни Гардијан, наиме, пише да су представници Ливерпула већ обавили преговоре са потенцијалним инвеститорима из Кине. Тема је било више, главна трибина на Енфилду можда ће бити названа по неком будућем спонзору. Она просечном фудбалском фанатику најзанимљивија тема била је, међутим, управо Балотелијева продаја.

Јирген Клоп га је у глави прецртао, а на управи клуба је да пронађе начин на који би могла да се реши велике Балотелијеве плате. Више нема купаца који стоје у реду. Мино Рајола, менаџер 25-годишњег нападача, кренуо је у потрагу, за сада су се јавили само Кинези и Турци. Ливерпулу је свеједно, 16.000.000 фунти уложених на довођење фудбалера тешко ће вратити, али недељна плата од 80.000 фунти (око 100.000 евра), коју Редси и даље делом плаћају, смета свакоме у клубу.

И да се вратимо на трибину... Били Хоган, Ливерпулов изасланик, пронашао је три потенцијална спонзора. Уговор би био потписан на десет година, а клубу би доносио 7.000.000 до 9.000.000 по сезони (око 10.000.000 евра).

Коментари / 0

Оставите коментар